Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVA IGRA VELEZA POD DIRIGENTSKOM PALICOM MIRZE, NASEG NAJBOLJEG POSLIJERATNOG TRENERA... ALI ETO, BORDO NEPRIJATELJIMA NEVALJA, A MI LAGANO SADA IMA DA PRIMIMIO TRICU OD SIROKOG KADA NAM JE NESTALO PARA ZA KUPOVINU UTAKMICA..
Bgm Olimpic ako ovako nastavi zauzet će mjesto Sarajeva kao drugi najbolji Sarajevski klub, No.1 - Željezničar No.2 - Olimpic ili Sarajevo pitanje je sad !?
zipa stadiona sto se pravi. imace najbolji stadion u drugoj lizi.
harba sine imas li bonova da mi das? hahaahh :) memax :)
@bulewar Ina strani i kod kuće Sale mota nemoguće hahaha Svaka čast RIP Sale
http://youtu.be/zjKIT1CIZp0
Druze jos je 500.tinjak fukara bilo na C tribini ,ako zns gdje se nalazi ;) Ovdje je bilo cca. 40 ljudi koji su zapalili 33 baklje ,i ostali dimne i drzali sliku u cast najvecem fanu Slobode u Tuzli ;)
Puno Fukara ima strahotu. :O
Hajmoooooooooooo Rodjeniiiiiiiiii !!!! Forza Velez !!!!
Mili boze mogu zamisliti koliko ce veceras meljo da popusi u BL. Nema vas nigdje ove sezone :)
Sta je ovo kakav je ovo cirkus,,nema 13 fukara,,isto ko na jugu
Čestitam fukarama (čitaj pizdama po karakteru i imbecilima po inteligenciji) koje podržavaju izuzetno uspješnu upravu Slobode, koja podržava još uspješnijeg Načelnika Tuzle
A bilo nas je jos, na drugoj tribini. JEDAN JE SALE VILJENAK !!!
koji si ti kondom
ma sloboda ko beton ocam!