Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ionako je tu bio tek tako da bi neko bio, svakako oni sve rade zajedno. Postavljen kao V.D: i na kraju ostao. Vjerovatno će predloiti nekok sličnog iz kruga ljudi iz UO, ništa se mijenjati neće. Hvala mu na svemu što je uradio za klub a uradili su mnogo za ovih par godina!
Svi napustaju brod koji tone
pametan neće više da mu zula puca šamare kako ima običaj ovima u upravi željezničara.
Infrastrukture? Misliš livade?
ma ja ko će se bahčati sa željom. ima čovjek važnijih poslova u životu.
hvala i sretno!!!! Baci tal za farbanje reflektora ;)
Kakav tal, farbanje reflektora je sponsor džaba uradio.
da mi je vidjeti da neki Bošnjak bude predsjednik borca, širokog , zrinjskog, itd čisto radi multietničnosti
@ekole u želji može biti i srbin i hrvat, a širokom i borcu ne može biti Bošnjak, kome šta smeta sam zaključi
Kad vidim teren u kakvom je stanju ne da trebate dati ostavke nego sve u KPD Zenica ...
Ne znam čići kome se to ti obraćaš? Skroz si na pogrešnom. Sport u cjelini blokiraju isti oni koji blokiraju ''Labudovo jezero'' u Skenderiji, jel znaš one balerine ne samo da su u uskim tajicama, hulahopkama, skroz providnim a osim toga dižu i noge jako visoko, preko ramena muškarca-baletana, e to su ti ... dok u isto vrijeme traže od supruge da im kod kuće odigra Labudovo jezero u tango-hopkama sa tunikom preko.
@Hamoponovouredu De Bogati ne seri ...eto ti znaš ..... mene stid ..a tebe neznam ... kako je krenulo sa Atleticom će juniori igrati na Sokolcu