Zadovoljan transferom
0
Vedran Ćorluka potpisao za Bayer
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čoek nije hercegovac, već posavljak. @dadsonson kako to propadnes kad odes u ligu koja prema UEFA-koeficjentu drži 3. mjesto u Europi?
Znaci ako igrac predje iz Fulhama u Bayern po tebi je nazadovao taj igrac, prvo vidi gdje je presao pa onda pametuj nesto, Leverkusen je u 1/8 finala LP i igra protiv Barcelone a gdje je Totheham - nema ih ni na mapi i zato nemoj se provaljivati ;)
Ali je otisao samo na posudbu 6 mjeseci u klub gdje ce dobiti vecu minutazu i tako uhvatit bolju formu za EURO
Ocigledno da bundesliga najbolje lezi balkancima !
nemoj me pogresno shvatiti domovino, jer ja volim corluku pravo. ali kada covjek ode iz engleske lige u njemacku ligu to je po meni nazadak a ne napredak. znam ja da je bundesliga jaka, ali engleska je engleska
Smješko otkad je to Derventa u \'ercegovini? Veca sa srećom.
ja ne znam, ali meni covjek kad ode u tu bundesligu ja na to gledam kao da je propao kao igrac. eto...
http://www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Edin+Dzeko
Sretno Hercegovac. ;)
molim vas poslusate sjetite se starih vremena http://www.youtube.com/watch?v=RIoonVCWSm4