Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100-tka nije sala..jos jedan pa stojadinka..
Kako sam samo ponosan na njega i na sve sportiste iz Bosne i Hercegovine , a svi trebamo biti ponosni. Radi njih ce ime nase drzave da se pamti vjekovima. Budite ponosi , ne spusajte glave mi smo Bosanci i Hercegovci prije svega pa tek onda Hrvati , Srbi , Bosnjaci. Bio bih isto ponosan i da je Milan Djuric uradio isto ime i prezime mi je ne bitno ako pored imena i prezimena vidim nasu Bosansku zastavu...Zivi i zdravi mi bili!!!
dobar momak
Plavooki bombarder :) Kako mi je drago vidjeti kada su nasi momci u odlicnoj formi, i nadam se da ce nastaviti. Idemo Vedo do 200-og gola aBd !!
vedator 100 komada nije lako jos u njemackoj jes nas poslo pjana sejo vedo dtekson nocas jadni grci... sretno care i odmori jednu tekmu
Vedad Ibisevic ist der 6. ausländische Spieler, der die 100-Tore-Marke in der Bundesliga knackt. Also für mich ist er kein Ausländer. Samo naprijed zemljače!
Sve je ovo došlo napornim radom i vjerom u sebe.Čestitam majstore.
zna znanje...
Sve nas sudije vole. Čudo ne počnu davat crvene kad se postigne gol.
Sehergut her Ibishevic!!!