Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta je 90 kilometara :) ? mozes zvat seju na kafu kad god....doci ce ti za sat vremena njemackim autoputem :D
majstore ti si pokazao da je domovina pitanje srca uvijek srcem igrao za repku, a sto se tice predraga pasica iako sam navijac zelje, paja je bio fenomenalan nogometas istinski velikan, sjecam se da je jurgen klinsmann slomio nogu jer ga je na treninzima driblao paja pasic, dakle imali smo legendu bh nogometa paju pasica uz jednog od najvecih nogometasa koje je njemacka imala jurgena klinsmana, vedo zelim ti sve najbolje da jednako bude dobar poput paje pasica, mozete biti navijac zelje kao ja ali istinske velikane poput paje pasica jednostavno postujete
vidi bosnej sto je pocrnio do pola ruke koda je drva cjepo..pravi bosnjo...samo naprijed brate,sad ces biti bolji od dzeke ako Bog da...bit ce to onaj vedo iz 2009.
Hvala Bogu Vedo sada ti se sve posložilo i privatno i profesionalno,nema više povreda.Sad daj sve od sebe,nađi najjači motiv do sada i naredne tri godine imaš priliku da napraviš najveći uspjeh do sada.Sad malo više samopouzdanja i pogađaj brate kao prije povrede....
SRETNO VEDO!!!! NADAM SE DA ĆEŠ BITI JOŠ BOLJI I DA ĆEŠ SE NAZABIJAT GOLOVA I U STUTTGARTU!!!! TREBALI SU I SEJU UZET....
Generalni direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović i direktor portala Sarajevo-x.com Dario Šimić danas su u Plavom salonu stadiona Grbavica potpisali Ugovor o medijskom pokroviteljstvu, čime će saradnja između dva uspješna koletiva biti nastavljena. NEMOJ DA MI NEKO KAZE KAKO IMITIRAMO KOMSIJE .
Sretno u novom klubu, nadam se da ces se ti vratiti u svoje stare dane jer od samog Dzeke nema selameta sto se ti ce nase repke.
Ostade nam samo jedan Hofenhajmovac Jose(Hose)Salihović,a švabama ode Veduard Štutgartović :)U pravi čas da se više ne kiseli u Hofe-u.Ne bi bilo loše da i Salihović pređe u neki jači bundesligaški klub.
Uzimaju i Seju na lejto.
suti i gutaj... previse pricas.