Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan jedini - Vedator! Zabija u krucijalnim trenucima! Šteta što nije prije ušao!
al ipak staro pravilo kaze gol kroz noge vrijedi 2 :)
Ubuduce Vedi i Miske naprijed onaj dijamant nije zasluzio ni na klupi da sjedi. Sta se desava sa takozvanim dijamantom, pa taj nije nista nije pokazo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PONOSNI SMO NA VAS !
Higuaine zar je toliko zagustilo da se ni najveci kreten ne zeli sprijateljiti s tobom ?
kao i obično zasjenio sve, uvijek je tu kad je najpotrebnije... Šta reći? MAJSTOR
Vedator -Zmaj!!
MOMCI , SVAKA ČAST, NAJBOLJI STE !!!
Vedatore,svaka ti dala... :D
Hvala Vedooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
VeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niko ne spominje covjeka vrijednog spomena?? Miralem Pjanic, nas bosanski Pirlo.. Volim te bosno
Plus Bešić i Miske.
Joj Besic je bio najbolji
rekao sam vam i prije pocetka da dzeko ne moze nista ako ga dobro cuvaju! takodje sam rekao da je reprezentacija argentine gledajuci sveukupnu sliku ipak kvalitetnija od nas kao i da ne ocekujete cuda! dobio sam tonu disslikova na taj komentar, ali iako sam bio u pravu, iznenadjen sam kvalitetom igre bih reprezentacije!
On daje vazne golove.... on se krece.. trci... igra.... bori se... zasto bar jednu utakmicu neprobaju umjesto djeke.. I zene primjecuju da djeko... uopste neigra...
nisu zaslužili pobjedu svjetski prvaci , dali samo jedan go?........... .bravo momci...........kad tako igrate sa svjetskim prvacima ostale će te rasturiti !!!!!!!!!!!
Ante, možda je mislio-la na buduće samoprozvane svjetske prvake.
yale, mojne tako buraz. Ante ti je jedan od rijetkih 'Anti' koji istinski navijaju za BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije uspjela doHva saraystanskih 'Odža. ahihihih.. dzeko panjina bog te maz'o
ma ebes dzeku,ostatak repke je pokazao muda,a takva muda nije imao vezni red hrvatske koji je bio spor i radio dosta gresaka
Jbg, nama nije uspjela dova, vama svjetlo qurave iz Međunožja poznatije kao gospa.
Ljudi ovo nije bila prava utakmica ja sam malo nezadovoljan:prvo ni jednu lopta nije isla prema Dzeki pa nemoze dzeko seb namjestit sansu i dat go malo je pjana podbacio i imiske pa dje su ti pasovi na koje dzeko ceka nema oni se igraju sa juznoamerikancima tehnike nemoze to,dobro je proslo mozda bi bio i bod posto argentinci nista nisu pokazali bas kao i brazil do sada najaca repka sto sam gledo holandija fizicki i tehnicki najaca jos da vidimo nijemce i portugalce kakvi su oni ako budu kao ovi do sad holonadija prvak svijeta.
Vedo zna i umije, veliki igrac. Ponosan na reprezentaciju, odigrati na Maracani, dati gola Argentini, pruziti ne otpor vec i u trenucima igrati bolje, neprocjenjivo. Samo mali strah na samom pocetku nas je kostao i pozitvnog rezultata koji je jedino izostao.
kaze pape kolasincu: daj nam taj go da bude zanimljivije :)
ovo se racuna ko dva gola kroz noge :;))))))))))))