Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA i Vedo ko i Dzeko ebena masina :)))
to vedo kralju...ajmo komentatori popustite malo dzeku i ovaj čovjek zasluzuje vaš respect!!!! vedo je mašina prava
Vedo svaka čast bit ćeš najbolji strijelac Njemačke Lige, VOLI TE BIH !
za pare ili ti novce igraju ko ludi a za reprezentaciju plešu i mi se radujemo što pobjedimo neku ljevu reprezentaciju što ne igraju srcem i za Bosnu i Hercegovinu ovako
Nisi u pravu prijatelju. Vjernici su ti koji vjeruju u pare a ne ateisti. Ateisti samo žele da žive normalno. Ali nema veze, ne slušaj ti mene. Život će te naučiti ko je ko.
bravo vedo ubicoooo:))) najbolji strijelac lige ove sezoneeeee ce biti
Na forumu moderatori brisu postove kad u diskusiji ispadnu GLUPI
Vedo majstore.Samo trpaj.
Vedo legendo, samo da znaš da te pratimo, iako ovaj pedderski klix zna zakazati, ali zato ima ozbiljnijih portala na kojima se sve može saznati.
bravo Vedo,svaka cast,prava si masina za golove a zalazes se i na terenu previse,pravi si borac.....sve najbolje u buducnosti i da das jos 40 golova ako Bog da......sretno nasi sportisti Bosanci i Hercegovci.........
pa nas nijedan igrac se nedize, sta pricate Dzeko skroman momak drama, preskroman! aBd Lulic u Chelsea i Vranjes u Manchester United sad na januarskm prelaznom! ma velesila smo BRAVO VEDADE ZMAJU samo tako nastavi !!!
Bosnjaci dominiraju
Ne znam kojom logikom ovaj momak konstantno bude ingorisan od urednika i novinara sa ovog pokislog portala...pa čovjek zabija gol po utakmici, igra svaku od početka, zabija odlučujuće golove, ima asistencije, dobru trebu ali nikako da bude na velikom banneru kao Edin bez obzira što obojica zaslužuju pažnju...momak igra, zabija, nije mahalaš, ne sere po treneru i ne leti privatnim avionom nigdje :) Klix postao granap!
@@ARBIH Pa ako si ateista, označi onda da si Bošnjak i pričaš bosanskim jezikom, a pod religiju stavi da vjeruješ u pare.. Jel ti to toliko teško skontat\' bilo il\' sam ja morao doći specijalno ovdje na klix da ti to pojasnim?
@frenkie87 \" ja mislio da se u najmanju ruku pretvorio u Ibrahimovica \" pa zasto bi se pretvarao u slabije ??? dok onaj igra u francuskoj ligi ovaj je najbolji (spram minutaze) u engleskoj ligi i zasto kazete ne dize se vedo toliko isto se pise samo sto se o dzeki pisalo juce jer je juce i dao gol :) bravo vedooo :D
sta je ovo, ubise dzeko i ibisevic :) moramo grke i slovake dobiti, moramo otici na SP, sad ili nikad!
a sta s nama ateistima ? nas jezik ne moze biti bosanski niti mi mozemo biti bosnjaci ako nismo muslimani, se*em vam se na logiku vasu