Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pristao si ti izgleda da ispadnemo iz kvalifikacija, Pape odlazi, Pape odlazi!!!
Najgore sto ovaj ostaje tu gdje jeste pa cak iako izgubimo..nemoze se teletina vise ni puskom iz repke istjerati
Pomirite se sa tim da će mu ove povrede igrača biti razlog ako izgubimo, parazita se nikada riješiti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
stvarno se rijetko kome na faci primjeti da je glup.. al stvarno!
IDEMO PO BOD!!!! e moj Sajo. Talenti propadaju a ti iz HNL-a ekipu sastavljaš
Sušiću,ti si najgora stvar što se mogla desiti ovoj državi.Dodik je za tebe malo dijete.
idemo sviiiiiiiiiiii , uz Saju dirigenta :-D https://www.youtube.com/watch?v=SMOSWgxIWeg
Bodic po bodic sedam bodica do kraja kvalifikacija.
Hahahahahahahe-ziku mu glave na slici,ko da je sad ispo iz krave!
Izraelci se prepali i bez Dzeke trebamo to iskoristiti.Kvrzic mjenja Tinu a mali Visca brzi gonzalez Dzeku mozda ovo i nije lose,Ima da bude sad dosta prostora za Hajrovica.Mozda je ovo Susiceva dobitna kombinacija jer Dzeko svakako i nije u formi.
Iskreno, a nakon svega, i ja se tome nadam. Nuznoj promjeni potpuno krive, promasene i neuigrane 4:4:2 "dijamant" formacije.
Pristao bi ti na bod, ali se i Izraelci nešto pitaju, ali više od svih navijači koji hoće da idemo na evropsko, pa ti sad vidi!
Želiš Dvoznakovu pretplatu za 100kn umjesto 659kn mjesečno? Posjeti: dvoznakpretplata.blogspot.com
idemo po 3 boda, samo pobjeda,niste remi, jes me cuo gazda !!!
Bod po bod 3 boda :D
nek su oni nama živi i zdravi
KLIX - moramo ga pritisnuti da promijeni pricu i ponasanje. Ako vec ne zna mi cemo ga nauciti. Cista logika. Susic kaze, citiram: "Nismo ekipa koja će se zatvoriti i mislim da možemo i tamo dati gol ili dva što može biti dovoljno za jedan rezultat." - Nismo se "zatvarali" ni sa Dzekom i Ibisevicem, pa smo u 3 utakmice dali 2 gola i osvojili 2 od 9 bodova. Hajmo se malo zatvoriti (4:5:1) pa iz kontri dati barem jedan gol vise od protivnika. Moze i 0:1. To nece biti "jedan" rezultat, nego ce to biti najbolji moguci rezultat. POMOZI KLIX! PITAJ GA! PRITISNI GA!
Čuj Teletine : "ambicije ćemo smanjit" PA DEBILU JEDAN,KOJI TO SELEKTOR U BILO KOJEM TRENUTKU "SMANJUJE AMBICIJE"A KAMOLI OVA REPREZENTACIJA TU GDJE JE SAD,SAMI SU SEBE ODVELI NA SVJETSKO,TELE JEDNO GLUPO VEZE NEMAŠ, IMAŠ SAMO I PREVIŠE SREĆE ŠTO IMAMO TAKVE IGRAČE, MATER TI *EBO SVOJU TELEĆU, BITNO JE DA SI TI ZADOVOLJAN BODOM, I NEMA POTREBE BIT AMBICIOZAN,A USPJEH ĆE SAM PO SEBI DOĆ .... PREPUSTI NEKOM DRUGOM MJESTO OCA TI TELEĆEG !!!!!
Safete sto izradi ljude, od Kaknja te dijelilo 28km? http://www.kakanj-x.com/zmajevi-bacili-sjenu-na-svecanost-otvaranja-kampa-fudbalske-akademije-u-kaknju-foto/
Cuj pristaje na bod. JA PRISTAJEM DA NAPUSTIS REPKU ODMAH. HOCEMO HALILHODZICA
Halilhodzic kosta najmanje ca. 160 000 KM mjesecno. Ko to moze platiti?