Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...znaju vlasnici sto ga drze...frajer je pravi menager ekonomski menager...da je bogdom da ovakvog ima svaka firma u svijetu...ta firma nikad propala ne bi...niti bi bila zaduzena niti pod stecajem... ...covjek kupuje djecu za sitne pare i pretvara ih u prave zvijezde i prodaje za milione...a klub uvijek u top 5...pa vala to je to...i ja bi ga drzao dozivotno! on ispunjava zadate ciljeve kluba! vi i dalje mislite da vlasnici na fudbal gledaju sa žarom kao gledaoci... za njih je fudbal ROBA...isto ono sto je mesaru meso, poljoprivredniku usjev...mehaničaru kvar na autu to je njemu samo roba usluga sa kojom zaradjuje novac...ko i svaka druga firma!
Loicno da mu vlasnici nece dati otkaz zbog toga sto im on donosi ogromnu zaradu i sto su sa njom u plusu.Vlasnicima vazan kesh,a navijacima trofeji.Kesha ima,trofeja nema.jbg
Svake godine povrede su ih koštale kao i uvijek ...nažalost. Daj bože da osvojimo bar FA cup,situacija bi bila malo bolja u klubu i svlačionici... go gunners.
ako ima imalo obraza otice sam...
ma dodijo je Bogu i narodu vise..
Mozda navijaci Arsenala zele da dovedu Moyesa
Bolje za navijace i upravu da puste Wengera da produzi ugovor i ostane koliko zeli, jer kada on ode, samo moze gore biti, misle oni da ce po njegovom odlasku odmah trostruka kruna da dodje na Emirates, e malo sutra..
vako se ni mi necemo moci rjesiti ublehe susica
Nije se rodio ko je navijacu ugodio! Za Arsenal je sve krenulo naopako ozlijedom Walcotta, a za njegovu ozlijedu je ponajmanje kriv Wenger. Covjek odlicno obavlja svoj posao sa igracima koje ima na raspolaganju.
ja ne znam sta hoce 4. su mjesto a imaju ekipu na razini evertona ili totenhama. ne mogu se mjeriti sa cityem i chelseam koji potrose na pojacanja kao arsenal u 4 godine.
Bilo bi pošteno i prema njemu i prema navijačima da sam da otkaz, jer klubu i igračima treba nešto novo kako bi mogli da se nadaju osvajanju trofeja.