Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čisto da se zahvalim Telemachu.A najjače kazu Premijer Ligu BiH mozete gledati na Arena Sport BiH a sad neće pola Bosne toga gledat jer nema.
Kakav je problem? Ja na Telemachu, a nisam ni osjetio da su prekinuli Arene. Imas i onaj Arena Cloud, super stvar, na TV instalirao i radi super, a imas i Kodi. Kodi ti je skup svih kanala svijeta, sve imam, ko TV. Za 5 sekundi pustim sta hocu. Jeste da je instalacija i podesavanje malo zeznuto nekad ali vrijedi
Keno arena cloud ti je do 28mog besplatna od prvog 20keka mjesečno....
Super, mi, pretplatnici telmacha, gledat ćemo na SK Fudbal - Championship: Luton - Cardiff
Sreca mozemo vcrs psg barcu gledat...
Zna li ko gdje mi što imamo telemach možemo gledati ovu ligu prvaka?
Mozes kod komsije koji ima arene😀
Mozda nova?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I tu ce Barcelona dobiti po guzovima!
MA KO DE NE POCINJE KAD IMAS TELEMACH....
Hoćeš da kažeš da ako si na telemach nemaš načina da gledaš ligu prvaka pa ni onu jednu utakmicu sto je prenosio OBN?