Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska mora pobijediti.
gdje su bili ti vatreni navijaci ne samo ovi vec i svi drugi zemalja kad je bilo zakljucavanje radi plandemije? djeste bili junaci kad su vas zakljucali ko koze? sto tad niste baklje bacali i lomili po gradovima a tad je trebalo sve slupati za opomenu ovim gore da nemogu radit to sto su radili
Samo neka prođe tekma korektni bez nacionalnog naboja i provokacija.Znam da imaju probleme oko granice sa tulipanima,ali tekma je u prvom planu..nadam se da neće biti UZP TRANSPARENATA NA UTAKMICI I TUČE MEĐU NAVIJAČIMA HRVATSKE...SRETNO SUSEDI!!!
mislim da će doći do finala ali Francuska uzima...
Mislim da će Francuzi ovo uzeti,jer će lagano otresti Belgiju.
Idemo susjedi!!!
Na koje misliš? Pošto se javljaš iz Belgije!!!
prolazi Hr lagano
Biće GUSTO,biće 2:0
svi ovi imaju bar po jedan trofej, Hrvatska ga nema! tako da idemo Hrvatska