Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ETO BRACO PO BOJI, ONAJ KOJI NAM NIJE VALJAO VODI VELEZ DO FINALA A MOZDA CAK I DO TROFEJA KUPA A MI DISEMO NA SKRGE I GRIZEMO NOKTE HOCEMO LI UOPSTE IZBORITI EVROPU...!!! ETO BRACO MAFIJASKE UPRAVE I BORDO NEPRIJATELJA, STA SU NAM URADILI...!!!???
@Ja ovde je riječ o polufinalistima kupa BiH, zbog toga se ne piše o sarajevu ili ti ga divovima... jesi skonto glupane
bolo pozdravi kravu, zalij mami cvijeće i ne zaboravi trasu 17:oo BHT1
Hajmoooooooooooooo Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!! A ovim ppaappccima sa KIKS.BA bih samo porucio za javnost da je bruka da se Zeljo po drugi put prikazuje na BHTV-u a Velez ne.....fujjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!
TRENUTNA BANKA: 21 920 kn, STANJE LISTIĆA: 34/73, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Svratite i pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR 13 750 kn BESPLATNOG profita u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 5170 u 20 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Uskoro kreće drugi ciklus nakon 3 BESPLATNA MJESECA, parovi su na blogu čim ih odigram i pošaljem pretplatnicima da vidite o kojim je parovima riječ. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Sretno!
bolo teski kompleksas ima bolest kompleksizam
FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA
Obriši pjenicu s usnica i nastavi dalje pjeniti hahahahahah FOOORZAAAA !!!
Ja ne mogu nista pametno da napisem od kad ovaj klix objavljuje vijesti... Jos sam u nekoj vrsti soka... Al vidim da je bolo procvjetao od srece.... Focaci su konacno postali ravnopravni na ovome nekada najboljem portalu u BIH...
Majku vam pitarsku!
Sretno komšijama, ali jeste brate kompleksaši samo takvi! PA NITI JEDNA VIJEST O SELJI A DA PRVI KOMENTAR NE SPOMINJE INSTITUCIJU, FK SARAJEVO, KAO I (MINIMUM) TREĆINA OSTALIH KOMENTARA! JADNI STE BRATE, ZAMOLIO BI VAS DA SE OSTAVITE INSTITUCIJE I POZABAVITE PODRŠKOM SVOME KLUBU AKO STE IKAKVI NAVIJAČI! HVALA!
@Dimitrijevići Niste mi nešto optimisti pred Banja Luku, čujem da tata opet nagovara Šipovca da ostavi otvorenu kapiju kako bi Lešinarčići utrčali.... ali se postavlja pitanje ko će onda bježati......nema mojih učenika....., u svakom slučaju u.t.r.t.a.l.i ste..... Hajmo moji učenici znam da ste poslije Mostara izgubili povjerenje u Komitet i sudije, ali to nije razlog da dajete \"oprezne\" izjave....
Ja volim samo ŽELJA!
Sutra se nadamo očekivanom prolazu u finale. Protiv Zrinjskog se ekipa očito čuvala i odigrala je na 50% svojih mogućnosti. Sutra bunkeraše mlatnut na jednu kontru, a onda će njihovi navijači da dovrše posao jednim ulijetanjem, tipično za krkanske ekipe. Čuo sam da sutra Torpedo igra sa Puračićem (Gornjim), pa eto neće ni njima biti dosadno.
Ovaj Varesanovic ne zna recenicu formulisati, ne znam kako moze davat ikakve izjave za medije, pravi pitar
Eki ba Klix