Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stidi se Varešanoviću! Haris H. bi trebao biti kapiten, tako mlad, perspektivan sa zavidnim stazom i talentom, a niti prave šanse da dobije! Šteta po sve, a pogotovo za tebe sa ovakvim jadnim rezultatima!!! Ali ničija nije do zore sijala ;))
Majku mu samo o nama pišu, imal` još koji klub u BiH. Šta bi bilo da nismo \" u krizi \".
HANDZIC I JAHOVIC TREBAJU BITI PRVA DVA NAPADACA...MLADOST IMA PREDNOST a ova dva za zadnjih pola sata
Odakle vam to da je Handzicima viska kilkograma????? NIJE TACNO!!! Jednom se u zivotu ima 16-17 god a sad mu je 20,pa kakavi smo mi bili s 16 a kakvi s 20,NARAVNO DA SMO SE RAZVILI,OJACALE KOSTI,IZRASLI I SL...ZATO NEPISITE VISE MAHALSKE PRICE,,,,,
Što bi Jahović išao u Češku kad su kod Muće jeftinije hrenivke i kobasice
Navijač sam Sarajeva i na to sam ponosan, međutim ne mogu da ne budem skeptičan kada je u pitanju napadački tandem Sarajeva. Varešanović nije doveo adekvatno pojačanje i to čuva kao alibi za slučaj neuspjeha na kraju sezone.
@ 15.02.2011. u 11:17 STO SE TICE NJIH DVOJICE I TEBE , NJIHOV SLOGAN JE : DEDE MOG I TO JACE MOJ MANIJACE ! !
TANDEM SNOVA OBUCA AVDIC = preko 65 godina NAS SLOGAN MI SMO DIVOVI OD SADA PRELAZI U MI SMO DJEDOVI.
Ha ha, makli ste skroz izvjestaj od juce, da je Sarajevo opet igralo nerijeseno na pripremama i da su svirana 2 penala za njih. Ako se ne varam, Sarajevo je na ovim pripremama sve golove postiglo iz penala. Jednu utakmicu je cak ruski drugoligas napustio zbog pristrasnog sudjenja. Pa molim vas, pripremne utakmice potkupljujete sudije. How low can you go? Taktika za proljece je znaci sljedeca: Vakufska Banka donira, Arsenijevic izvodi penale. Nema tu napada nikakvog.
o kakvim ti kompleksima govoris? jedva cekas tekst o FKS da sta komentarises.
Sarajevo ce biti , sve drugo ce proci ! Zaa Sampione drzave cijele .. za bordo bijele , za bordo bijele . Gaazii male plave strmufovee .
SARAJEVO DIKA NASA , zeljeznicmar k*ta nasa !
vidi pitara sa sax-a hahahaha dzaba vam je sve,zbog vase zavisti i kompleksa prema zeljeznicaru,nikad nafake necete imati. aj reci koliko vas je htjelo priznati i jos hoce da je zeljo aktuelni sampion,pa navijali ste i za borac,pa cak i za siroki kad igra protiv zelje,zapamtite ako dobijete jednu od prve 4 utakmice smatrajte to uspjehom al nisam ko vi,zelim vam srecu i da derbi opet bude derbi ...
przim se przim hahahahahaha
u novi boj...