Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećeš ti daleko dogurati sa takvim karakterom taman da si Messi, ali sretno ti bilo, daBogda u Realu zaigrao.
Tanka je liga kad najperspektivniji mladi igrač iz nje ode u Rizespor za koji niko nije čuo.
Brzo ćeš ti nazad, na pozajmicu, ne brini
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma kakav tata ba, ti si sad Džekin zet
Zvuci iskreno, ne gleda sve kroz brojke i novac. Decko je naporno radio i zasluzio je da ode iz ogranicene sredine kao sto je Sarajevski kanton.
On je vlaški zet, Vincentijevicke loze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Legendo, samo naprijed. Možeš ti to.❤️
Ti i tvoj tata ste svoju priču sa nama zavrsili... Mozes kurcu svirati. Bye bye iz Sarajeva, ti i tvoja samoprozvana legenda od tate.
Dala mozete cijeniti ili ne! Ali niko nema pravo govoriti u ime nas! " ..sa nama zavrsili.." ..."bye, bye iz Sarajeva"... To nije u moje , u nase ime! U nase ime, u ime FK Sarajeva: hvala Dal, sretno u Turskoj. I uvijek si bio i ostao clan bordo porodice. Jedan od nas!
Mirvicu poslusaj mene, ja vjerujem da su te svi lagali radi vlastitog interesa, Sarajevo ako misli igrati Europu i biti sampion kao zrinjski, moraju svi otici iz kluba i oko kluba.Sve otjeraj
Stetno Dal i hvala za sve
Dalara igra za Sofiju i zanemaruje taktiku....
ko te ba ebe degenu mali
Sretno Dal. Ne obraćaj pažnju na ove koji iz zavisti vrijedjaju tebe i tvoju porodicu. Nisi im ti kriv sto nisu u životu ništa napravili pa tu ljutnju prenose na tebe.
Sretno dečko...
Sretno Dal.Debili ostaju sa svojom zlobom u sebi i sa svojim mukama i ništavnim životima.
Kod nas pametnjakovica i poznavalaca fudbalske igre na svakom cosku. Cudo da nismo svjetski prvaci.
Kud te ne prebismo na vrijeme ufurani manekencicu..Neces ti sine do 3 kola a poslije toga klupa pa transfer negdje u vrazju mater..
Tako je to kod nas vazda bilo,od bolesne ljubomore pljujemo svakog covjeka koji je uspio,ova poslijeratna demokratija je nase zlo,svaka gnjida ti sudi,nije zvaka za seljaka,kultura je unistena
Vidi napačenog Bošnje što je ljubomoran,pa se pitate kako ne možemo uspjeti i kako nas niko ne želi a vi iz Sarajeva ste i Džeku pljuvali a čovjek je uspio što više nikad niko iz ove napaćene zemlje neće uspjeti.
S kim se ti svađaš ???
Nikad se vise neces prodati. Ziv bio ba vidio. Ne mogu te vjecno tatine veze gurati.