Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam navijac Sarajeva, ali zaista vam od srca zelim prolaz da dizemo taj koeficijent. Jel mi moze samo neko objasniti sto onaj momak iz Venecuele ne igra jer nisam upucen.
Hvala @bosniakss. Nisam ni ja navijac Zelje ali svim srcem navijam za komsije da nakantaju Dinamo
e bas je iznenadio , PU neznalico, de ti sina stavi u prvu koji nije ni za vrbanjuse
E cuj divovi i njanjajevo Usutkan ce biti stadion za 25 minuta
Divovi veceras zavrsavaju EU kupove 🌽🌽🌽🌽
Penaranda?? Rogic??
Hajmo Divovi
nažalost večeras sarajevo ispada a ljubiteljima je tuš na prokletom stadionu...deja vu kao obično
Nisam siguran za Anicica, prebitna utakmica za nekoga ko je odmarao godinu dana. Al sve u svemu odbrana i golman je zakazali proslu, moralo se mijenjat.
Oni su meni bili odlični u prvoj utakmici samo su imali pech što nisu iskoristili šanse. U prvom poluvremenu je trebalo biti 3-0 za Sarajevo.
Dosta spor vezni red i odbrana, a vidjeli smo kakvih problema smo imali po krilima sa njihovim igracima... Ali idemo po prolaz daljeee