Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama platite ljudima sto ste duzni, pa onda serite.... Cigani..
Ja mislim kad bi ovom Varesanovicu dali dvije ovce nacrtane na papiru da cuva da bi jednu izgubio .
MIRZA HARISU HANDZICU NEDAS DA IGRA SRAM TE BILO...ZASTO ???
JEL TE STID GNJIDO ZALIZANA
MIRZA ODLAZI!
Nema tih para za koje bih ja nosio bordo dres... neke se stvari ne mogu kupiti novcem :D Da igram za klub koji nema za hljeba , da cekam danima isplatu , da jedem virsle i da sjedim u mraku .. ma daj :D to mogu i u premijerligasu Dzibutija ! Nas Zeljo pravi novi stadion, a vi \"borderi\" nabavite novi lonac za virsle :D
gdje su lijanovici kao sponzor sarajva. potpisite sa njima sponzorski ugovor i bit ce virsli do neba.
MIRZA NAPOLJEEEE J.E.B.O. TE PUNAC ONAJ TVOJ STO JE UGOVOR POTPISAO STOBOM pa sad igraci plate nemaju
Zaslužiti da nose Bordo dres??? Pa jbt, ljudima taj Bordo dres unosi nemir u život. Zbog tog Bordo dresa nemaju uslove za kvalitetan život i ishranu... I još sad trebaju zaslužiti da nose Bordo dres!!! U kojem smislu? Da nije možda: \"Što neuhranjeniji, to odaniji !\"
otkrio bi on sastav, da ga ima!
čuj nisu pristali na reprogrmiranje duga pa su zato suspendovani ? ! u nekoj normalnoj situaciji ovi suspendovani bi mogli blokirati račun klubu dok ne dobiju lovu. hoćete zalaganje, a tako postupate sa igračima ? ma.rš iz kluba svi sem igrača !
trebaš i ti dokazati da si zaslužio biti trener fks...., ali ti to nečeš nikad dokazati!
Ma treba vas klubove sve zabraniti... Tek kad se privatizirate i od vas nastanu normalna preduzeca, onda vam dati mogucnost da se takmicite...
jel papak naš\'o izgubljeni prtljag, prvo to da vidimo, pa onda o desovima.
igrači trebaju da kupe sebi i kiflu za užinu.gdje lova frajeru