Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leicester do titule :)
drago mi je zbog Begovica,znaci nije do njeg 10000%
Dobar Leicester, bas dobro igraju, super i atmosfera, trude se i trce puno, a igraju i lijep tehnicki futbal. Ovaj Mahrez je najbolji igrac ove godine u Engleskoj ubjedivo, i puna vreca asistencija i golova, i dribla ko Brazilac neki s plaze il ulice. Mene podsjeca na Piksija igrom, isto visina i gradja, i stil futbala, dribling, asistencije i lijepi golovi. A ova obojica kostala zajedno svega 1.5 miliona, nasli Mahreza iz 2. FRA lige za 400,000 i Vardy iz 3. ENG lige za 1 milion. Svaka cast.
Volio bih da osvoje, bas radi srcanosti, laganog otpisivanja i svega al msm kad tad da ce opasti sa igrom kao i svi lideri posljednjih sezona, ako nista bar LP da izbore, i da ne prodaju duo koji trenutno imaju... Sretno!
Hvala Leicester sto mi vraćaš vjeru u fudbal ništa mi nebi bilo draže nego da uzme ligu ispred ovi finansijski giganata 😂😂😂😂
Ovaj Kurtoa veća rupetina od Begovića -duplo!
Begović nije rupa papak.....i da jeste nije...
Kontas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva rupa od ekipe, ugasite se bolje vam je.
chelsea i zeljo u borbi za opstanak hahahahaha
OK
Ne mozes nikako Celzi sa Zeljom porediti..