Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kreten moraš biti da pored 50 kamera i 10 televizora u VAR sobi izjaviš da ništa nisi mogao učiniti. FUJ
"kaže da greška sudije nije bila očita i da s tim u vezi nije mogao poništiti njegovu odluku" PA KOJA JE OVO GLUPOST?!? ČUJ NIJE BILO OČITO?!? PA VAR I POSTOJI DA SE RJEŠAVAJU SPORNE SITUACIJE KOJE NA PRVI POGLED (ILI IZ NEKOG UGLA) NISU OČITE!!
Ja suplje, ebem vam mamu. Shupci jedni.
izgubili likovi namješteno prvenstvo haha
90% sudija ode uvjeriti se na TVu, a ovaj na jednoj od najvaznijih utakmica, spornu situaciju hladno bez gledanja dosudi. Karma odradila svoje u finalu, it's coming to Rome.
Rijetko se gleda na onom monitoru u zadnje vrijeme, uglavnom sudije prepustaju kolegama iz var sobe da donesu odluku. Trebao je otici i pogledati al eto sreca pa je "najjaca reprezentacija na svijetu" nesposobna da osvoji namjesteno prvenstvo
Samo nek Englezi nisu uzeli 😂