Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golman-stoper. Teško će biti njega zamijeniti. Jak karakter i lider odbrane. Nadam se da će igrati još koju sezonu
Kako god on je jedan od najboljih golmana na svijetu. Sta god da odluci, hvala mu na svemu do sad.
Fenomenalan golman ! Primjetilo se poslije ozbiljne povrede koju je imao da neće biti kao što je nekad bio. Ipak ostati će upamćen u historiji ovog sporta.
Mašina... većina kaže da je bolji od Kahna, ali za mene nikad neće biti. Kahn je pored toga što je bio svjetski golman bio i jedan od najvećih lidera/karaktera u svijetu nogometa ako ne i najveći. Pročitao sam njegovu knjigu... taj nikad nije bio zadovoljan i uvijek je tražio više od ekipe čak i kad su rasutrali druge ekipe. Roy Keane je možda jedini koji bi se s njim mogao porediti u tom segmentu.
Best “vratar” ever. Ipak on stoji na vratima a ne u golu.
Ruku na srce, bio sje velicanstven, ali njegovo je proslo prije 2 godine, repka se treba okrenuti Ter Stegenu i Leni, a Bayernu bi bilo pametno kupit Oblaka.
100% si u pravu. Ter Stegen realno u ovom trenutku je dosta sigurniji od Neuera. A Oblak strasan golman, mada ja mislim da ce Bayern trazit nekog svabu za golmana koji ce braniti i u Elfu
Nije on golman, on je vratar hahah
Kao golman onako odsrednji ali je znao i nogama kao bek.
i Oli Kahn sa 86 nastupa za reprezentaciju
Kaze mala mu satnica hoce euro gor
Ima još u njemu kuveta, ali ako je odlučio da je kraj nek mu je sretno. U svoje vrijeme tj u nekih zadnjih 10 godina, najbolji golman svijeta je bio 6-7 barem. I to kažem kao osoba koja prezire Bayern.
@Jimmy McNulty On komotno moze igrat stopera, vise je obavljao stoperski posao nego golmanski.
Čemu preziranje 😁
Bila bi šteta, ogromna.