Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebem ti chelini mater
cuj sad talijani krivi što je on fizički slab(ovo mu je već 3-4 put da je ozljeđen), jer ovdje ga kijelini ni ni dirnuo, čovjek je krivo stao i ćao đaci. mi u svemu vidimo neku zavjeru, npr. zizu mi je hiljadu puta draži igrač od mesara materacija, ali u finalu je zidan ispao krkan jer se dao isprovocirati, pa ima i on usta a talijanski priča pa mogo mu je odgovoriti a ne seljački udarati, pa ti sad vidi ko je ispao krkan(mada je ovaj najveći čarobnjak s loptom kojeg sam gledao)
ovo mu je Talijan namjerstio.. zato sto je jedini musliman u holandskoj repki.. a bojim se tako sudija u zenicii (talijani sude) .. Zabari su to..
nije ga dohvatio, ovaj kloc od igraca se sam povrijedio.
@nigawha? e pos.erem ti ja svjetske prvake koji pehar dobiju na tome sto iznerviraju najboljeg igraca protivnika i lagano dovrse zadatak.. uvijek su jadan fudbal igrali, a start ovaj je fakat cist sto jest jest
Svjetski prvaci ne znaju igrati lopte.....bravo,bravo :/ start je čist ko suza
kakva glupost,cist start na loptu a ova zamahno nogom,
pa ne moze se sa italijanima igrat lopte, to su krkani. a nisu ni holandzani bolji najodvratnija evropska nacija
boga im mesarskog jjeebem.... indijanci, ne znam koji su kkjurac igrali protiv njih prijateljsku
Van Persie je strasan igrac, a Chiellini dokazani hrmpalija...al\' brat bratu ovo je cist start k\'o suza...!
JEB:M IM ZABARSKU MAJKU KRKANSKU!!!!!! :(((((((
ne može se sa majmunima igrati lopte