Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si jedna vrlo, vrlo, vrlo glupa i ograničena osoba
suradjivao, krizali,....zasto je ovaj tekst napisan na hrvatskom? zivite u bosni bojovnici sa-exa ne u purgerskoj republici
Heil Van Gaal! \"Inače bih mu tada opalio šamar\". LOL, nekome je povrijeđen ego. Vjerojatno mu fali pažnje (i novca) pa se sada prosipa okolo. Ser Alex je za razliku od Louisa uvijek hladan pa ga niko nije prozvao Staljinom. A šta bi tek ovaj Stoičkov rekao da mora ko Eto kod Murinha igrati odbranu.
Ima covjek pravo kada ga vidim sa onim sveskama i olovkama na klupi pa nije na casu da piskara,a futavac samo takav a moze imati i pet titula opet je futavac ima covjek pravo.
ko je ba sad ovaj? ko je njega pitao za zdravlje...
arogantan ,stoji da ga novinari ne vole i to.uspjehe ima ali kad otrese zavrsice na smetljistu
mislim da ovaj igrac ima problema...ti kad ostavaris 10% sto van gaal ima od trofeja onda mozes dignut 2 prsta i trazit dopust kao u skoli da nesto kazes...Van Gaal je za tebe Tito...arogantan jest...to je sam rekao za sebe, ali da je strucnjak to govore njegovi rezultati...geovanni idi kupaj ribe
Hheh kad su se pojavile glasine i tekstovi da ce Dzeko u Bayern ,nes mi se smuclio pa gdje ce kod onog klretena..Tako i djeluje ,bas djeluje bolesno frajer..Nisam relevantan ,ne poznajem ga ,ali samo sam iznio svoje misljenje..
ne bi ti takvo sto pisao da ti nije nick kajzer.kontam da gotivis beckenbauera ali sta ti ili ja ili ostali znamo sta je u stvarnosti.jes da oba navijamo za bayern ali murinjo nam je pokazao sta je fudbal, a sta ovaj brazilac prica zna samo on i van gaal.bla bla bla pipo je magarac
taj covjek ima tri finala CL ,do kojih je dosao sa igracima koje je on izabrao. a treba biti lud i blentav pa reci nesto ovako u javnost. svoje misljenje zadrzi za sebe.