Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nidje veze. onda moze i napisat da je barca i real osigurala trece mjesto itd. nekontam sto vrijedjas.ovdje nije palo niti jedno vulgarno slovo dok ti nenapisa. barem si pokazao svoj odgoj.prvo zameti svoje dvoriste pa onda dalje...CCC, a to si sad jaci na EGU kad si napisao vulgarna slova.pravo si zaeban sad postao. idi lijeci se!
Misle u najgorem slucaju cetvrto mjesto da ostale utakmice do kraja sezone izgube st_oko selja_cka, to sto nemate nista u glavi ne morate svima pokazivati, dovoljna je sto se sramotite pred porodicom deb_ili...
cuj cetvrto...haha
pa zar neviis 3-četvrto!!!dje si ti isao u skolu. jedan. dva. četiri. tri. itd
Osigurali CETVRTO mjesto!? Ja kako vidim osigurali su TRECE!