Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tekst je jedan od najgorih sportskih tekstova u istoriji sa-x, u jakoj konkurenciji. Cuj na pragu rekorda, ko da imaju jos 6 kola i 5 bodova da osvoje. Fakticki moraju dobiti sve do kraja (5 pobjeda i 1 remi ili 5 pobjeda i 1 poraz). Odakle li prepisaste ovu glupost...
@Zizu, ko je rekao da ganjaju rekorde? Vidiš li ti tu ijedan citat nekog iz VCF na tu temu, ovo je samo zapažanje onog što je napisao ovu vijest.
Kako je ovo losa ekipa na socceru...
Hehe, zalosno, ljudi ganjaju rekorde a zaostaju 22 boda za prvim timom :)
Para. Samo da je malo para vidjeli bi vi kako J. Mata dere jarca :D Ali valja platiti novu Mestallu. 250 mil. eura bi teško namakli i mnogo veći klubovi a kamo li Valencija. Ali neka, doći će i naše vrijeme. Još ćete vi šišmiše sanjati :) Amunt Valencia!
svaka čast valensiji ali ovaj članak je glup...\"što će reći da im šest kola prije kraja sezone nedostaje još 15 bodova\"...kao da je to pičkin dim
ovaj clanak sve govori kava je spanska liga :)
ovaj trener je pravo dobar, unaprijedio je valenciu na veci nivo