Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Vaha,svaka čast !
Cuj ko je bolji? hahahaha Rezultati govore sve. Koga je Pape vodio prije repke? Vaha je trenersko ime u svijetu fudbala. Znas kada bi bio u Dinamu da nije bolji od ostalih bar 6 puta? Nikada, pa ni tada. Za Papeta ne znam. Vidjecemo na kraju kvalifikacija koliko vrijedi. Ako docekamo kraj.
za \"Vaha\". Nisam tolko jadan, idio.te glu.pi ! Pi*ko jedna, ti si jedan od onih internet hooligana aa ? Znam ja da ti ne bi na ulice izasao, bojis se jado..
Derbi je ako su klubovi iz istog grada, samo kod nas na Balkanu može biti derbi ako su klubovi iz različitih gradova. Hajduk i Dinamo nikako ne mogu odigrati derbi, a Partizan i Zvijezda mogu kao i Željo i Sarajevo kao i Zrinjski i Velež, ovo shvaćamo čak i mi Bosanci.
oce li Dzeko sutra igrati ?
bravo vaha care! vidi se na sva tri huskaska teksta da je jedna te ista osoba :) voli cojk velikim slovima pisati na sva tri teksta hahaa bravo
koga ti lozis ovde na nasilne proteste \"ultrabosnjak\" hordas tj \"ne znam BRE\" ?! provaljen si levatu, haj sad gas!
http://www.facebook.com/pages/Support-for-Muammar-al-Gaddafi-from-the-people-of-Bosnia-And-Herzegovina/161556080564168
Svaka čast ultrabošnjak... treebamo svi na ulice izaci i 100% ce to biti, samo ako neko iz Sarajeva ozbiljan to organizira !!!!!! I trebamo nasilne proteste, mirnim se nista nece promjeniti !!!!! TAKODJER TREBAMO ZAPALITI OVU NOVU \"VJESTACKU BIH ZASTAVU\" KOFA NEKE ZVJEZDE.... A DOK TU PALIMO, PORED TOGA MAŠEMO LJILJANIMA DA POKAZEMO KOJA JE NASA ZASTAVA PRAVA !!!! BOSNA SE BUDI !
U svakom smislu te PODRZAVAM \" ultra bosnjace \" ZNACI BUDIII SEE BOSNOOOO, BUDIITEEE SEEE LJUDIIII I DAJTE DA SE NESTO PROMJENII VIDITE DA SE IGRAJUU SA NAMA KAKO HOCEEEE.........
Sramite se Bosanci, vi ne mozete da izadjete na ulice da se izborite za svoja prava, protiv vlade, a Srbi mogu praviti prave proteste i za manje stvari, kao podrska onom idio.tu Gadafiju !!! A mi ne mozemo za ovaj veliki problem, sramite se. I da, protesti moraju biti nasilni jer mirnim se putem nista ne moze rjesiti, nazalost... BUDITE SE BOŠNJACI !!!!!! ŠALJITE DALJE, AKO STE ZA BORBU PROTIV VLASTI !!!!!
Otkad je Ibro otišao nema pola momčadi.Prodali su Ibričića i nisu nikog doveli na njegovu poziciju,tako se nemože suprostavit kvalitetnom Dinamu.Dinamu svaka čast na pobjedi.
J_e_be nam se za hajduk i dinamo..
jaaao sta klicko uradi ovom levatu, gleda li iko? nokaut u prvoj rundi...
sta mene boli racku kako su skutori igrali... je.bo li vas index, croportal i ostala sranja
trebalo je biti 5:0 za dinamo!
prvi put cujem za dinamo zagreb