Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Musemicu, pa zna se koliko ima termina. Nije bas moguce da odigramo 17 prijateljskih utakmica kad imaju samo 3 FIFA-ina termina, dok su igraci zauzeti obavezama u maticnom klubu. Treba ganjati Togo, jer bi oni mogli biti slicni Nigerijcima i eventualno razbacit jednu sa Irakom, te jednu sa nekom Juzno Americkom ekipom - cisto da vidimo gdje smo... Nase prijateljske u sustini nisu bitne. Najvaznija je fizicka priprema i karantin (sto dalje od retardiranih slinavaca bosanskih koji misle da cemo biti prvaci svjeta)
ja ne gledam prventsvo bez Srbije. to je matica mojih pradjedova, tamo sam prvi put i ljubio. turčina jednog.
od igraca ocekujem borbenost i maksimalan angazman
Samo ukoliko svi igraci budu dali 110% i ukoliko ostave srce na terenu ! I naravno nadam se da ce svi biti zdravi, tj da ce ih izbjeci povrede, kako bi igrali u najjacem sastavu !