Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si Vahide KOLONIZATOR u Alžiru,jer se izjašnjavaš kao Francuz,jer ti je domovina Francuska,barem si tako rekao kod Stankovića NU2.A za one koji ne znaju,nogomet je u Alžiru u 17 planu,a u državi je već od 1992 ratno stanje,jer sam bio tamo,i vidio na svoje oči...sve je kao u filmovima iz Čilea 70-tih...vojska,vojska,vojska...a Vahid bi rezultata,jer se pravi francuz.
3000 kuna prosječne mjesečne zarade nije neki novac ali uz plaću je odličan dodatak koji ostvarujem zalaganjem i kladioničarskim znanjem i iskustvom. Nije lako, ali ako uvedete strogu disciplinu u svoju glavu što se tiče klađenje vidjet ćete značajan pomak (naravno ako imate nešto u glavi). 3000 zarade u 7 dana se odlično poklopilo za početak 10. mjeseca. Rezultati i arhiva sve govore što možete vidjeti na blogu. Iskoristite popust dok još vrijedi a imam i nešto novo u ponudi uz parove (dugoročni sistem na čak 12 stranica s dokazima i primjerima)! VODIM BLOG: N E S I G U R A N 1 X 2 . B L O G E R . H R i mjesečno ostvarujem i do 5000 kn profita s prosječnim ulogom od 350 kn bez dojava. Ako je netko zainteresiran neka posjeti moj blog na kojem je i mail: M A N E K E N 1 X 2 @ G M A I L . C O M