Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nasa retardirana raja se lozila da ce preuzeti nas za kikiriki
Drugačija je stvar u rukometu, košarci i fudbalu. Nije Vaha lud da mu savez odlučuje i daje pomoćnike, nije Vaha lud da mu pomoćnik bude Tulić ili onaj papak iz Kozare. Ljudi moji trener koji je vodio Kozaru sa dosta neuspjeha da bude trener Džeki, Pjaniću i ostalima, žalosno. I plus trener golmana da bude neki kloc. Nije Vaha lud i onda ako doživimo neuspjeh svi će njega kriviti. Sad tek kontam u kakvim je Sušić govnima bio, imao je Sredojevića za pomoćnika kojeg mu je savez dodijelio, Sredojević već 10 godina kao pomoćnik, ma fuj
Nek on nije htjeo preuzet našu reprezentaciju. Sad će završit ko Mursi!
vaha pederu
@poznat_mup_ks Majstore hajde samo da popijemo kafu da vidim tu kulturnu Sandzacku ili Istocno bosansku glavu...
Dvolican je , kao treba mu odmor , a cim se spomenu dolari guzica zine. Fuj
zabi vahidu....
i to me zalibo...
Vaha favorit za svaku drugu repku osim repku svoje drzave !!
A sada nisi umoran?
mater i njemu i egiptu i klixu ...dosta vise sa njim
Faron Vahides II
hajde Vaha preuzmi Egipat pa ti onda samo jos fale: Burkina Faso, Burundi, Uganda i Lesoto.
Bravo Vaha. Vidimo se akobogda 31.01. u Mostaru na promociji knjige "Rodjeni za vjecnost". Nema tih para kojima te mogu kupiti ublehe tipa Bakovica...Posluzio si im kao alibi, jer boze eto " Mi smo mu nudili, a on nece, sta cemo, nismo mi krivi":