Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je istina super, ali ako od ovog ne bude nista, mislim da bi bilo krajnje vrjeme da se ovaj portal zabrani,jer puno netacnih informacija plasiraju.
Lijepi nas Plavooki bombarder... Volimo te Ponosu Nas...
A jbg,kada bi pisali samo ono sto je 100% provjereno i tacno,bilo bi nam jako dosadno ovdje :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cim ode u Tursku,to znaci da je njegovo vrijeme proslo.
Ja sad ude da isto napisem ;) turska liga je puna igraca sto su nekad bili nesta a sad samo igraju zbog imena
boljsevik, jesi li to citao u sabranim lazima dobrice cosica, Sad sam malo gledao tvoj profil i vidim da si malo zesci ljubitelj djela i lika dobrice cosica
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Vahid Halilhodžić je čovjek koji voli pare.....svi bi trebali otići i reći tamo je teško raditi....neće da kaže da su u pitanju pare. Mudrov i lažov....Ako neko od dobrih trenera koji bi imali autoritet hoće doći za 10.000KM - Bujrum, ali sumnjam.
Ostani ti Vedo u Njemačkoj, da te mogu gledati na eurosport-u!
nemoj vedo tamo, oni bi i Bogu duzni ostali
Da bi Vaha doveo Vedatora u Trabzon, prvo bi Trabzon trebao dovest Vahu.
skonja na magarca
Vise bih ga volio vidjeti u Engleskoj..
nije za njega engleska,ja mislim italija ili spanija bi bila najbolja opcija ;)
svako danas igra fudbal, i ko zna i ko ne zna pa tako i Ibisevic
belami..ni najmanje ti ne prilici da se pravis pametan
Sretno Vedo šta god da odlučiš; ja ti želim sve najbolje jer si igrač koji srcem igra za BiH. Mislim da bi mnogi voljeli da te vide u klubovima jačim od Stutgarta, a ne obratno. Turska (sa izuzetkom tri Istanbulska kluba) nije baš neki izazov za tebe.
Malo je "cener" ali eto, hajd... :)
Ovaj oovjek je pravi heroj. Dao je i odlucujuci gol za qualifikcije i gol argentini i najvise golova. I na kraju je dzeko ispo izdajica, pjanic se provaljivo sa drfanzivnom igrom, a on je ispunoo sve sto se ocekivalo od nejga. Da Susic nije bio trener igrali bismo veceras protiv Njemacke. I VEDO BI OPET DAO GOL?
I on ima 30 godina. Da ga je krele susic stavio protiv argentine u startnih 11 sad bi ga englezi kupli. A stvarno je dobar.
Vedo potpiši Bit ćeš najbolji strijelac lige vjeruj mi
sretno vedo. da i tebe opet krene :)
Mislim alin da bi Vedo vratio staru formu ih Hoffenheim.a kod Vahe. Sretno Vedo!
pardon! htjedoh nabrzinu da se obratim ovoj fufici i pogrijesih.
@thedeerhunter sreco ne civu me za jezik.