Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
utakmica nije ni pocela a rezultat je 0:0
gdje Krupinca izvuce hahahahhahahahahahahahaha
tako ce i zavrsiti. zalosno kako nam je fudbal na lokalnom nivou loseg kvaliteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prijenos na BHT u FullHD.
ma kakav full hd ovo je u 4K (3840 × 2160) :$
ma kakav HD ovo je u 3D, kad je Bucan spuca, lopta prodje pord mene!!
hocel kad u derbiju pasti pogodak ?? :) efikasni ste ko bosanski politicari :)
Tema je tekma znaci gradski derbi Sarajevo-Zeljeznicar,a ja dole citam komentare o nekim karadzordzicima crnim ljudima nekim hordama i manijacima,sve neki huligani a svi kod kuce ....Boze pomozi nam xD
i kao svaki put zeljeznicar bolji bio, a igraci kao i klub mnogo toga obecavali da ce pobjediti na svakom derbiju :D
Bolje da je Lijanovic sudio !!!!
niko sretniji od lopte sto je ova patnja zavrsila
Definitivno naš najveći derbi a sa druge strane tako mali. Pored velike medijske podrške koja je trajala danima i sve do pred poćetak same utakmice svega 10-tak hiljada gledalaca od ćega velika većina sa kartama od par km. Akreditovano 160 novinara lijepo zvući ali to većinom novinari raznih portalćića koji su došli na koševo nakon isteka radnog vremena ,od ćega većina gleda prvi put neku tekmu u živo. Tema "vjećitog derbija " zaista zaslužuje dublju analizu ,jer bez obzira na kvalitet igre i lige ipak se derbi igra u gradu od blizu pola mil. stanovnika, gradski je i najveći u državi koja se plasirala na mundijal. Ako se ovakva posjeta u budućnosti nastavi dovoljno će biti reći "jedan od Sarajevskih derbija. Vjerovatno će mnogi reći ,rješenje je u regionalnoj ligi, ali ni u ovoj šabaniji "vjećiti ne dominiraju kao npr dinamo ili beogradski rivali.
da se ti nisi malo posvadjao sa slovom č i ć ?
Posvađao se samo sa č :)). Da nije stadiona, nebi on ni znao strane svijeta :))
zar jos uvijek neko prati nasu ligu u fudbalu?
ma na osnovu ovog klipa se vidi da su manijaci izmislili navijanje http://adf.ly/YWpN1
ma nema ovdje selameta
Šta kažu pojačane mjere sigurnosti na ulazu i unutra blablabla ... po odakle dođoše sve te baklje ?? UHHHH ODRAO BI VAS DA SAM SAVEZ, OGULIO DO KOŽE SA KAZNAMA! MA IGRALI BI VI MENI NA PRAZNIM STADIONIMA SVE DOK NE BI OPAMETILI OVE KVAZI 'navijače' SA PILEĆIM MOZGOVIMA KOJI NE MISLE NI SEKUNDE DA SVE ŠTO RADE, RADE PROTIV SVOG TIMA. TO VAŠE DIVLJANJE ĆE DA SNOSI VAŠ KLUB DEBILI JEDNI! ETO KAKVU SLIKU ŠALJETE, TUGA I ŽALOST!
MA OLIMPIK JE ZAKON...
Bolje gledati farmu nego ovo
Uhvatio ga grc u 66 minuti hahaha E mladosti tuzna
TM 1987 amir.ba.ZE(LJEZNICAR)... ............ volio bih da sam sad tamo na klupama stadiona, medju ostalim manijacima
NAD NAMA IMA NEBO DA GORI... to manijaci samo naprijed