Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo na Face TV ko da je Bajram :DD
Fali onaj sa pjesmom: Nek mirisu avlije ! :D
ovaj kom mora na vrh ici hahaha bravoo kralju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Idemo Zmajevi ... Sretno momci i da vidi svijet ko je Bosna , da nas ne pamte po ratu nego po gazenju Argentine ! Volim te Bosno
sretno nasim Zmajevima, cekamo tekmu ko da se otvara SP u ove sitne sate. Neizostavno za kraj: Svi u napad jedan je Pape!
http://www.rojadirecta.me/goto/max***rtv---canal---8.blogspot.com/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Argentinski tisak najvišim ocjenama ocijenio je našeg vratara Begovića, a onda Misimovića i nešto slabije Ibiševića. Najniše ocjene po njima su dobili Višća, Pjanić i Džeko.
nismo toliko losi koliko su dobri argentinci,odbrana nam je prilicno slaba,a ni napad nije nista bolji. Kod argentinaca lopta se lijepi za njih, a od nasih se odbija,brzi su i spretniji bili i pojedinacno i svakako. Ova utakmica je dobar test za nase igrace i trenera da vide nase slabosti i da se nadograde do svjetskog prvenstva.
Za sve je kriv ovaj Safet Susic. Covjek ce nas upropastiti svojom igrom bez zadnjeg veznog. Kocarska krv u njemu uvijek provri kada treba odabrati prvih 11. Nijedan, ali nijedan, ozbiljan selektor ne bi u ekipu, u isto vrijeme, stavio Misimovica, Pjanica i Medunjanina. On definitivno nije normalan. Na SP cemo samo biti turisti, zbog njegovog straha da Dzeku ili Ibisevica ostavi na klupi.
Selektor Argentine, sa takvim imenima i igracima u timu, krene sa 5 defanzivaca - a nas jado se k*rci sa ovo malo jada sto ima, i krece na Argentinu sa 4-4-2 bez zadnjeg veznog. To vise niko u svijetu tako ne igra. I najveci debil na svijetu zna da je formacija 4-5-1 najjaca formacija, ali valja imati muda, pa ostaviti Dzeku na klupi. Izblamirat ce nas frajer u Brazilu.
Konačno smo primijetili Edina Džeku na terenu. Dobro je šutirao, ali je golman loptu izbio u aut.
bolje da se nisu ni plasirali SP !
:(
Dobro je ona srpski novinar reko na face tv može na mentalitet upropastit mi smo mislili poslje kvalifikacija da smo već prvaci svjeta .. Nedo Bog da vako igramo u Brazilu
danas je izbornik bio piplica :)
Jos susic kaže zao mu sto messi nije igro zahvali se allahu pa nije igro
Nek nam je sa srecom na SP! Spahic ne treba igrati, ko se imalo razumije u fudbal shvatit ce.
Koliko mi je krivo sto smo izgubili od onih smradova, sav se tresem.
Pogubili smo se u drugom poluvremenu,moramo vjezbati kontranapade jer je ocigledno je da neznamo napraviti kontranapad.Moramo jacati sredinu jer imamo problem prenijeti loptu preko sredine terena. Lulic osjetno fali,Dzeko podhitno treba mjenjati klub jer se vidi da je van forme. Sve u svemu ovo je realno stanje reprezentacije,ipak to je Argentina,na ovo se moramo navici jer na prvenstvu nece biti laganih reprezentacija kao u kvalivikacijama,nadam se da nam nece pasti samopouzdanje.
Argentina igrala bez maksimum snage, i 2:0 pobedila. Jos da je bio messi. Sta zelim reci? Bolje se dobro pripremite na sp, jer nama je tamo uvek falila snaga, sto vise treninga, vezbanja da izdrze sa najjacima, inace vam se lose pise kao i i nama ili Hrvatima na SP, mnogo buke, na kraju nikog ne mozes da pobedis. Znaci samo treninzi, treninzi i vezbe, da budu u formi.
Dosad sam branio Dzeku, al stvarno frajer ne trci ceka loptu na tanjiru, onako se ne igra jos plus mijenja dres sa onim pogancerom i pi.... agurrom.
Anketa Šta očekujete od prijateljske utakmice BIH - Argentina? Pobjedu BiH 50% - Remi: 28%, pobjedu Argentine samo 22%. E pa upravo vam uvalili Argentinos. Cijelo drugo poluvrijeme jedva ste uputili jedan udaraca na gol, BiH prosječna reprezentacija imali ste sreće što se pali u slabu grupu. Grčka, Slovačka - Da ste pali u neku drugu grupu, teško da bi se kvalifikovali.