Haj'mo Bosno, haj'mo Hercegovino
0
Uživajte u klipovima navijača reprezentacije BiH
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva dva komentara: 11.11.11. 11:11
PATRIOTA SAM MRTVI ! ! ! PLAVO ZUTE KRVI ! ! !
@Sretno BiH....Lave u čemu je problem što sam komentarisao kao Marjan Mijajlović na ekavskom, pa on nam je tada a meni i sada najbolji sportski komentator i šta fali što je na ekavskom meni je extra, a ti ako hoces da upoznaš tog tenakre-a bujrum na Bjelave ispred Studentskih Domova kad god hočeš
11 min 1:0 Džekoooooo.....šesti klip :-).....aBd ponovilo se
General sponsor of EURO 2012 is company called CASTROL and the face behind their promotional campagne is Cristiano Ronaldo of Real madrid and Portugal.
JA DIŠEM ZA TEBE TI SI MI MATI SPREMAN SAM ZA TEBE SVOJ ŽIVOT DATI Suze mi teku, jbt!! VOLIM TE BOSNO!!!
HAJ\'MOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooOOOOOOOOOOOOOO SRETNO ZMAJEVI UZ VAS SMO SVAKE SEKUNDE I BODRIMO VAS!!!! HAJ\'MOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooOOOOOOOOOOOOOO TUZLA PJEVA JEDNIM GLASOM ZA ZMAJEVE!! HAJ\'MOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooOOOOOOOOOOOOOO
http://www.eral.ba/ SRETNO ZMAJEVi!!
BOSNA BOSNA BOSNA BOSNA BOSNA BOSNA BOSNA BOSNA HAJMO ZMAJEVI ZA POBJEDU...!!!
BHF - vodja arap, navijaci do jucer opancari, dovoljno reci KARINE !
KAKAV I.D.I.O.T.L.U.K I MASOVNA HIPNOZA...\"FUZBALAA\" I NACIONALIZMA...SIROTINJSKA ZABAVA....NAVIJACI SU NAJNIZI SLOJ SVAKOG DRUSTVA..ODLICNI ROBOVI U SLOBODI, RADE ZA MALO HLJEBA, MNOGO NACIONALIZMA I \"FUZBALA\", A U RATU SU KVALITETNO TOPOVSKO MESO.... POKRET \"OTPOR STOKO\"
pisu Hrvati kako je Ronaldo najskuplji igrac u barazu, te kako je nakon njega Modric, a potom Dzeko.. kazu pretpostavlja se koliko vrijedi modric :) ahaha.. a ludih ljudi, jest im krivo sto je Dzeko skuplji od Modrica:) a ko je to kupio Modrica? Gdje je transfer? Kada Modrica prodaju za 35 mil Dzeko ce potpisati ugovor za 50 miliona.. zato hrvati, dugo ce jos Modric gledati Dzeki u ledja.. Dzeko kralju, ljubomorni su svi, neka te Bog cuva od ljubomornih i zavidnih..
Molim te Bože, ispuni mi danas samo jednu želju, jednu jedinu koja će usrećiti mene i milione drugih Bosanaca i Hercegovaca, daj nam da pobijedimo, da se radujemo i da se sav trud naših hrabrih Zmajeva isplati !! VOLIM TE BIH !!!!!!!!!!!!!!!!
ne rise majmune, e\'bo ti Hasagic staru Kakanjsku
vidi ovog malog sto skace mami mu ga suknem do kraja
isbusit ce nas, ko mevlid ambasadu !
DOMOVINO JEDINA ♥