VIDEO
/
Uživajte u klipovima navijača reprezentacije BiH

S
Piše: N. J./Sarajevo-x.com
11.11.2011. u 11:11
0
42
Uživajte u klipovima navijača reprezentacije BiH
0
Uživajte u klipovima navijača reprezentacije BiH
Proročanstvo kaže: Jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, jedanaeste godine, jedanaest Zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i nastat će tama i muk. U jedanaest sati noću, cijeli Portugal će biti zavijen u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati tom dalekom zemljom, a tad će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj, Zmaj od Bosne, koji će vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi ćemo glasno i ponosno da proslavimo tu jedinstvenu noć! Idemoooooo!!
Sve navijače BiH danas opasno trese navijačka groznica. Jutros su se svi probudili s mišlju o utakmici na Bilinom Polju. Hoće li Džeko dati gol? Hoćemo li pobijediti? Hoće li to biti dovoljno za revanš? Hoćemo li na Euro?

Naravno da hoćemo, ući ćemo u Evropu prije nego što nam potvrde ulazak iz Brisela. Dokaz tome su naši fenomenalni igrači, navijači i čitatelji koji nam od jutarnjih sati šalju videoklipove s navijačkim pjesmama i golovima reprezentacije. Tu je i dječak koji nas je oduševio izvedbom navijačke himne: Haj'mo Bosno, Bosno, Bosno, haj'mo Hercegovino!Komentari (42)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: