Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katalonske balerine dobise po guzi. Neka vala bas su se bili ufurali, ovo im je naglo spustanje. Mesi je bio bešuman i ekonomican.
Dragi Suna sta ovo bi? :)
Moze Ronaldu samo kopacke vezat' i on i ostali uefalonini padavicari
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Real pocjep'o, više šansi stvarali, ljepše igrali, penal čist k'o suza, samo Barcini navijači nisu navikli da se svira protiv njih kad se igra rukom u šesnaestercu, Barcelona dosadno, sporo igrala, Hala Madrid !
Hala madrid
anceloti je za enrikea....anceloti :))))))
Messi odron samo takav kreten sta je fulio zaje*o mi je listic
rakitic rijesio utakmicu
suarez je slabo grizoo veceras
nisu dozvolili PEPE i RAMOS ;-)
Penaldo haha :)
Iznabija ti penaldo mamicu
Sta im Besic uradi!
ono protiv nigerije nije bio ofsajd,samo da se zna onako usput
Pojeo ih Real, ali Barca je imala posjed haha
nisam vidjeo komsije rakitu i modricu da su nesto bili aktivni
Jos jednom se pokazalo da sa poštenim sudjenjem Barselona nema sta traziti u duelima sa Madridom, da je igrao i Bale rezultat bi bio 6:1 minimalno. Ali i ovako je sve bilo super.bolje bi bilo jos da Luis ujede nekog od muke,hahahaha..
VAMOS MADRID!!! E vala večeras mi je sve po volji. Kraljevi pobijediše u El Clasicu, a kralj tenisa pobijedi u polufinalu turnira u svom rodnom gradu. I više nego sretna sportska večer za mene. :))
e da znaš da hoću, u to ime živjeli! :)
izgubili pa sta, zar ste zaboravili ine rezultate od ne tako davno 5:0 i slicno, fudbal je to, neka pobjedi bolji u datom trenutku-samo posteno! ha ja!
predobra utakmica.. isco i modric najbolji veceras
ja neznam koju ste vi utakmicu gledali.. ali modric je defenzivnu zadacu odradio perfektno..imao je 44 od 49 pasova tocnih..pa ti sad vidi..