Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Belotti za sirotinju
pipnes srbina crveni pa ti gledaj :D .. jos var oko njega oko tog dodira , pa gledanje 10 minuta , nista manje hahahha ( jadnom mitrovicu nist ne bi jasno, kaze ma ne dirajte coveka daj da igramo utakmice hahha
Ovaj danasnji fudbal i onaj od prije 10 godina se ne mogu porediti, sad je sve postalo bezveze i prije se u fudbalu oko love vrtilo ali ni priblizno kao danas, sve je postalo smijurija, a ova VAR tehnologija ce definitivno upropastiti fudbal.
@Giovanni Ne kontam, šta buncaš ??
u istoj rečenici srbijanac i fair play... zona sumraka na kvadrat
Ja ne razumijem urednike klix.ba Sinoc je bila ova vijest i odjednom danas opet haj okkk 😁
Vratite šećer u Orbit i fudbal bez VAR-a...
Srbijanac ipak nije uspeo spasiti Čehijanca... 'bem mu miša...
Ma nije ni VAR za svakoga😂