Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JESI LI TO POZELIO KUPANJE U MILJACKI???
Susicu stavi Begovica na gol, i ostvarit cemo to CUDO. Najboljih 11 mora igrati, ne najzasluznijih 11.
Necu u baraz. Ako nam dodju bosanci poderace nam g-u-zove jer su 100 puta jaci od nas. Necu da mi se ponovi Totenham vs City. Iskreno vas Lukica M.
Stvarno su bezveze ovi torcidasi: dodju okupaju se u Miljacki i ne potrose ni marke!
@HErcegbosNA Znam da moze u kunama, dokaz je tvoja mama :DDD
Hercegbosnaš,jel te karetio igor stimac?
@Amar-BoracBL Amare, ostavi ženu, Amare
jao napornih ljudi,pa naravno da necete nista napraviti a ako vam je ucesce na takmicenju velika stvar i ponos i dika onda ste stvarno nenormalni.kada se zavrsi evropsko ostace vam samo blijeda uspomena da vas nema na mapi kao i u svemu.
Miro je dobar momak, ali mislim da Bošnjaci nemaju šanse protiv braće Francuza. Pozdrav od Amara iz BL.
Sretnooooooooooooooo!
Nisi bija u skoli decko. Hercegbosna ne postoji. To si ti sebi umislija eba ti ante gotovina mmammicu!!!
Sto mi idu na zivce ove izjave tipa \"idemo po cudo, idemo da napravimo cudo\"itd... Ako smatramo da nam se cudo treba desiti da pobjedimo, ne trebamo ni ici...cuj cudo!! da igramo sa Holandijom, Spanijom, Njemackom u gostima pa i nekako, ali brate, ako nam treba cudo da dobijemo Francuze tamo onda ne postujemo sebe, svoje sposobnosti i nismo ni 100-ti dio jaki koliko smatramo da jesmo... Cuj cudo... Ccc...
Čudo je već napravljeno!
ovaj ili ova HErcegbosNA je stvarno ograničen (a) ko balkon. koji ti je vise vrag? navijaj za Cro, placaj u kunama, radi sto hoces covjece, zivi svoj mali zivot i ostavi nas vise na miru.
Svaka čast kralju!
Nisi ti vidio fakulteta, a kamo li Zagreba! Zagrepčani su divni ljudi, a ta Bosna sa svim ljepotama koje spominješ najraznolikija zemlja na svijetu. Tako mala, a tako lijepa i raznolika!
sveta zemljo BOSNO I HERCEGOVINO !!! TO CIJENIM... Kako te u ZG oslovljavaju HERCEGOVAC ???