Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRIJED SARAJEVO
STIŽEMO AKOBOGDA SUTRA NA KOŠEVO U VELIKOM BROJU. POZDRAV IZ HERCEGOVINE ZA HORDE ZLA
Steta sto Skoro ne igra. Ako igramo kao protiv Trnave (na Kosevu) onda nema problema. Mozemo im zabiti kamaru golova. Ovo je prilika za Torlaka da se dokaze. IZVOLI MOMCINO.
eeee j*bem ti BHT1
@ Pobjedu ! TAKVE KAO STO SI TI I TEBI SLICNIH FK SARAJEVO NITI JE TREBALO NITI CE TREBATI . TAKO MI SVETOG BORDO DRESA KOJEG IMADOH CAST GODINAMA NOSITI I DRUGOVATI SA MOJIM DOBRIM DRUGARIMA IZ ZELJE .
KOMSIJAMA SA GRBAVICE SU VRATA KOSEVA SIROM OTVORENA UZ JEDNO VELIKO : DOBRO DOSLI I HVALA .
vi koji volite plavu boju ne dolazite na kosevo, pratite famos pametnije vam je
Stoka štrumfovska na Koševu? Ne, hvala.
Navijam za Želju, ali ovo sto radi BHT je prevrsilo svaku mjeru! Yebala ih Evrovizija i ostala njihova sr_anja, za to imaju para, a za sport ne!!!
Srce na teren I da prođemo ove mravojede.Svi na koševo sutra i da bodrimo svoj klub,i da se nadamo da ćemo proći i ida dobijem neku veliku ekipu u play off-u.Mze i ove manje od nas kao szo su Dinamo i Partizan.
BHT1 je ponudio marketing umjesto love i FKS je to odbilo. Nijedna Swedska TV stanica nije izrazila zelju za prenosom, stoga nema niti snimanja. Meni nije problem, ja sam na Kosevu sutra ujutro vec :) al mi zao raje sirom BiH koja voli Sarajevo i da pogledaju tekmu naseg kluba u Evropi.
Mi smo divovi! Svako nam je plijen... Nas je cijeli svijet, U BORDO OBOJEN!
Ma uvijek ti imas de_bila koji nemaju pojma sta pricaju! Koji ne znaju pojam derbija, i kako nam trebaju jako Sarajevo i Zeljo pa da opet imamo puno Kosevo i Grbavicu. Ne znam kad ce se vise ponoviti Dzungla ili finale play off-a....Nadam se uskoro! Sutra svi na Kosevo! Volim svoga sampiona kao oci svoje!
SUTRA BI SA TRIBINA TREBALO DA SE CUJE : BOSNA , BOSNA ! ! !
jel nema utakmica sutra na televiziji aBd???