Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jb im nacinalni kljuc mater. seru protiv drzave a svo smece koje nigdje ne moze u srbiju, dobije priliku za promocijom ovdje i da se zove reprezentativcem ili selektorom.kad bi se za ovog nestorovica culo da nije nac. kljuca i politike
Nekadašnji napadač Čelika i to jako dobar , ma da slažem se u vezi nacionalnog ključa ...
ma dobre neka svaka mu cast kao igracu ako je tako ali kao trener iz druge lige tog entiteta je dosao na mjesto vaznije i od selektora A tima@trezege
I mi bi s Dudukom i Nestorovićem u Europu, e neće moći . . .!!!
eto sa alijom smo u evropi ali u islamskoj hahaha
Ovaj je stvarni nahgori ikad i gakat selektore po nacionalnom kljucu , pa mi ko narod svako govmo progutamo i tipkamo ovdje . Sram nas bilo kakvi smo ljeni , nikakvi .
jaoo teletabisaaaaa
Nije nama problem sto nema dovoljno novca za sport. Najveci problem su nestrucni ljudi koji vode klubove i reprezentacije. Sa malo vise znanja i truda, postizali bismo puno vece rezultate. U normalnim drzavama ovakav selektor bi odmah dobio otkaz.
Preglupo je to po nacionalnosti. Ja sam musliman al ako su 11 najboljih katolici, neka igraju oni jebiga... Ubacuju ove neke iz RSa koje nece srbijanska reprezentacija, stari mu se malo razočara što igra za državu koju on negira ali hajde makar će se promovisati (čast izuzecima tipa Miske najbolji nas igrač ikada)
ili ove bosnje iz sandzaka koji ne bi igrali za keljmendija
Ne znam zašto, ali imam osjećaj da se Klix zaletio malo sa ovim tekstom, kao i ovaj O.T. koji se igrao istraživačkog novinarstva. Moglo bi se ispostaviti na kraju da je savez bio upravu, a ne novinar!
Onda neka se stide i predaju ostavke po hitnom postupku!
Sve je otislo u ...
Totalna neznalica!!! Otjerat smece koje nije u stanju da procita pravila nekog takmicenja na koju je prijavljena REPREZENTACIJA...
Dat ce on otkaz sam, fin je to covica.
mislim da mu treba dati još jedan mandat. može biti da je neošto ostalo neuništeno, pa da završi posao
koja ubleha
I mi bi s Dudukom i Nestorovićem u Europu, e neće moći . . .!!!
velahavle.. :-/
kakav je ovo ublehas Boze me sacuvaj, ima li neko strucan da vodi nase mlade zmajeve. Toliko imamo sirok kadar igraca da mozemo biti velesila.
Hahahahahahahaha, izgubili 12 od 15 utakmica bili bi velesila da nije izbornika. Hahahahaha, kadar igrača?? ahahahahahaha
ima li neko strucan u sportu u ovoj fildzan drzavi