Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima možda i 30
Kazu da ge je sin iz Kameruna prijavio ...
GuziJo gospodzetine,ako ,ako mukoko,samo kokaj
Pa i da jeste? činjenica je,dobar je igrač i on već duže vremena je sa profesionalcima. Jer nema veze, bio 15-18-20-22 ako nisi dovoljno dobar, onda nisi dobar😅 ako je stariji, onda to pomaže samo dok je igrao sa onim sa 8-14 god
Ima 27 najmanje
Znalo se od prvog dana ali svakom je u interesu da se zataska. Skontaj samo koliko mu se vrata otvorilo na osnovu toga sto je kao bio wunderkind. Kad se pare uzmu onda je gotovo.
Kad ti uvaženi Evropljani opljačkaju kontinent i porobe sve redom i unazadi maksimalno koliko mogu šta je čudno da se desi ovo u državama gdje možda nema ni bolnica kako treba a kamoli šta drugo..
I Africi svaki treci rodni list je lazan
Svi su to znali i bilo je sumnjivo kad mu otac nije dao da doktori pregledaju koliko godina ima. Da ne zaboravimo da je imao sa 21 (17) curu od 14 godina.
Imao je sa 12 curu od 19 godina, pa ti vidi.
Dal je ovo moguće u današnji vakat 😁😁😁😁
Kod Afrikanaca je ovo uobičajeno.