Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je ovog čovjeka! Ali mozda je bolje za klub da se konacno dohaviza!! Upravu necu komentarisati suvišno je
Željo k'o Kenny iz South parka. Pogine u svakoj epizodi 😂🤣
brutalno hahahahahahah
SMRADOVI BOJKOTUJU TRENERA KAO BLAGOJEVIC I BOGICEVIC STO SU MU PSOVALI SVE NAJMILIJE PA DOBILI NOGU .SVE BI JA TO OTJERAO I POCEO OD 0 .
Ko je sad kriv?? Možda Crnov kojeg su miške&co. proglasili invalidnom osobom, Odu krivim što ih sluša i nema hrabrosti da kaže šta se dešava u klubu.. sada će i Fatu da suspenduju stručnjaci u upravi koji nisu nikada gledali fudbal dok se nisu Želje uhvatili da liječe svoje komplekse..
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
kme kme kme
Situacija nije nikada bila jasnija i to je veliki dobitak poslije toliko godina. Loše odluke u odabiru trenera, katastrofalan skauting i odabir igrača, previše ''familijarnog'' u politici sa kadetima i juniorima. Kao da je sve počelo sa onim : tri kola do kraja i 5 bodova prednosti, 87 minut i vodiš 3:0. To se još moglo vidjeti u Španiji, Engleskoj... Da li Misimović i Amar mogu zajedno?
Oda drzi se ti juniora poslusaj me.
amare amare
hahahah dobar zeljo pravoooo
Ko zadnji napusti neka izgasi svjetlo.
Neka te Oda