Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj četri komentatora će biti tu ? Ja sa dva eminentna stručnjaka ( babo i brat) svakako pratim utakmicu. Tako da 7 ljudi komentarise, ko će to izdržati.
kad baho spomene juninha
Au, pa kako ćemo gledati, kad BHT nije sposobna otkupiti prenose. Sramota, dno.
Gdje napravi fudbalsko ime ja mislio u Bursaspor a novinar?
Za mene vise ne postoji ta televizija,niti ce ikada postojati!!!
Igrao je i za Galatu!
Dojava za kladjenje. Krajinovic danas gubi od Goffana kako bi izbjegao Novaka u sljedecem kolu. Krajinovic i Lajovic uvijek bjeze od igranja sa Novakom na velikim turnirima
Dakle, Baljić je SUkomentator, a ne komentator. Kad jednom čujete takav prenos uvijek ćete ga željeti
Ćeraj Bahu u tri p.m. Veceg peha u prenosima nejma.
ako bude komentarisao kako je igrao ,mrka kapa,
Prenos utakmice moje nacionalne selekcije BiH, neću biti u prilici pogledati zato što imam platformu Moja tv BHT, zato što pokušavam biti patriota do kraja, sram Vas bilo svi koji ste mi to moje pravo uskratili. Naprijed Bosna.
@Radnik1 i ja imam missnet , preko 200 kanala al nema nove bh , pola je servisa ukinulo ih zbog glupih uvjeta
Baho i Baljic pehovi neviđeni, a i da vodimo 5:0 oni bi kukali i pametovali kako treba igrati
Adis i Denis po mom mišljenju nisu za sportskog komentatora. Mogu biti sportski novinari što i jesu, priprema priloga, vođenje uvodnih emisija, izvještavanje o sportskim događajima ali brate dragi za komentarisanja nisu.
zar mora
Nova TV je projekat srpskih i hrvatskih obavjestajnih sluzbi, koje imaju za cilj medijskog zbunjivanja Bosnjaka i svih onih sto vole Bosnu i Hercegovinu, zbog srpsko-hrvatskih bolesnih namjera. Reklamiraju se srpsko-hrvatski proizvodi, nema javljanja sa stadiona, radi se smisljeno na degradaciji onog sto je najsvjetlije kod onih Koji vole drzavu Bosnu i Hercegovinu.
Hoce li.na moja tV biti?
Hoce i na moja i na tvoja 😀
Nadam se da ce neko drugi prenostiti tekmi da ne slusam narcisoidnu budaletinu i groznog komentatora, Bahu Topa