Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam one reklame do pola ekrana, lager bager i sl. Razbicu tv osjecam to :)
SABAHUDIN TOPALBECIREVIC je zakon..... ps. izvini druze sto se nakacih na komentar... :)
osjećaj tebe ne laže, ma razbij ga što prije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Velid Spaho: "Ovakve naviJAče nema niko, možemo biti pOoonosni... Igrači izlaze iz au tOObusa....sada je 2 sati i trideset PET minuuuta
kad ga šuko šukne gooooo :)
Što se mene tiče ovo je krema bh komentatora šta misliš da je angažovan Boris Bilić, on kad komentariše ja imam osjećaj kod sam na bauštelu (kad počne pominjat grede direke itd) a ne da gledam utakmicu..
joj belmin karahmedovic opet ide ccc,koja je to ubleha.vazda on putuje.isao na olimpijske gdje bh imala svega 5 takmicara a da ih nisu ni prenosili.al svoje dupe uvijek uvali na putovanjima gdje i ne treba da ide
nije fer,nisu kemu ahmetovica zvali
krema komentatorska hahaha neka hvala,radije cu slusat i gledat svabu na zdf-u u HD
Čuj i Muhamed Konjić? Otkud on da gostuje? :D
o ne ne samo oni:-(da nije smijesno bilo bi zalosno....:((((
fuc..k !
Srecom bht nece jedini prenosit utakmice nase rep. Steta sto kod Hadzifejzovica se nece prenosit, Marjan jeste lud al barem srcano komentarise i za onog Spahu je Mladen Delic!
Sabahudin baho topalbecirevic!!!jednostavno nema boljeg!!!daj te njega!!
kod nas u selui ima poslovica dosadan ko muhamed konjić
jel ce ovi da komentarisu sve 3 utakmice?
A Branimit Tulić???? Hebo Mundijal, neću ga ni pratit'......ja sam pravo razočaran.
SMRADOVI!!! Vise bi volio da FACE TV i sve one emocije koje oni prenesu na publiku, gledam i da u tom uzivam u SP ali i ovako fala bogu pa ce ArenaSport prenosit isto SP pa necu morat slusat ove pitare!
Samo državne televizije prenose SP, nema ti ništa od Arene