Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako ce glasat 15.11. u Amsterdamu? Pitanje je ironicno, boli njih patka za izbore..
Svejedno gubimo, u Sarajevu se nikad nista pozitivino nije desilo reprezentaciji, s publikom ili bez nje. Kad se pozelite plasirati negdje, vratite reprezentaciju kuci na Bilino. Pokvareni i korumpirani lesinari.
Svakako nema potrebe , nit volje , nit ista u vezi reprezentacije...
Sjeverni Irci sa Slovacima, a Muzaferi sa Iranom.
svakako više i ne pratim reprezentaciju nema smisla manekenke šetaju po terenu..vrhunski igrači svaki dan čitam dzeko oborio rekord ..dzeki rođendan..đzeko viđen za noć vještica .pjanić u barsi ...ali ne moze se pobjediti velesila svjetskog fudbala sj.irska..
a šta e sa trening centrom u Zenici, zašto je on izgrađen i milioni potrošeni??
@Willi Nije se nadalo da će se izgubit Zenica. Izd'o ih Fudara.