Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravi Slavije svaka čast na sportskom gestu. Neka bolji pobjedi.
treba hektolitar vode da se sasrani saperu
koliki je rezultat bio proslu utakmicu kada su igrali ? :)
Smrdi,smrdi...užasno smrdi.
vista ti ga ja mami u usta i evo jos samnom 5 drugova svi cemo dobro da je izgenbllamo hahahahaha UDRITE CETE OVE SMRDLJIVE S GRBAVICE
@ versa 30.08.2012. u 16:07 Nemoj da ti ga ja popušim ....
SMRDI KO ZELJO .
Sto duze da potraje ! HAJMO PLAVI ALE HAJMO PLAVI ALE, PUŠITE KU.RČINE!!!
USRANOM ZELJI NIKADA DO POTOKA DOCI .
E POSRO TE TVOJ ZELJO .
KADA GOD BORDO PRIJATELJI NAVRATE MAMI TI ONA TE POSALJE VANI DA TRAZIS PECAT . DATI BAREM ZA KINA DAJU ...
Isprva smo se smijali kad su pojedinci dobili proljev.Hahahaha jedni su trazili vode,jedni tariguz papira,a najgore se usro Bekric on je jadnik čučno kraj jednog zbunja i ručo ko junac.Amar je bio najgori.samo nas je podhebavo i pokazivo prstom na Bekrica koji je samo jauko i govorio \"Šefe šta je ovo usro sam se ko JOJA\"
@ bolo E ovako zvanicno N.A.P.U.S.I. MI SE K.U.R.C.A. I TI I TVOJ VELIKAN, I SVI PITARI ZAJEDNO KOLIKO VAS JE ONO MALO OSTALO NA HADISONU.
Opet tata mora pomagati...., velikan kada je tražio odgodu meča u Prijedoru nije moglo...., izdajnici mogu sve dok je tate...... Toliko mi se gadi ova liga radi ovakvih stvari i ova liga NIKADA neće ići naprijed dok god se pojedinim klubićima može sve..., FUJ!!!!!!!!!
Koji ste vi likovi! Nije FSBiH kriv sto Celik nije htio da odgodi mec i izadje u susret Zelji ili Sarajevu, sada se pitala samo Slavija i oni su izasli u susret i prihvatili su da odgode mec za nedelju, da nisu htjeli mec bi se igrao u subotu kako je i predvidjeno ili ako se ne bi igrao bio bi registrovan sluzbenim rezultatom 3-0 za Slaviju i to je to. Kada NSBiH da saglasnost za odgadjanjem ostaje da se dogovore dva kluba koji igraju, e sad, neki izlaze u susret neki ne. Sada je Slavija ispala fer i korektna i izasla je, kladio bih se da Sarajevo ne bi...
Nek imas ti za pečenje Amare i Zujo u Jablanici,a igrači nek se ulitaju od prljave vode.Hocete u Evropu konjine,hocete Arenu,a igraci piju iz zahodskih kanistera.
NE MOGU DA VJERUJEM STA SE SVE PISE A ZNAS ONO KAD SI NAJBOLJI SVI JEDVA CEKAJU DA SE STA DESI DA BI IMALI STA PISATI IL PRICATI.... E PA OVAKO DRAGI NASI SUSJEDI PRIJATELJI KOMSIJE PISITE STA HOCETE AL MORATE BITI SVJESNI DA JE ZELJO SAMPION I OVE I PROSLE I PRETPROSLE GODINE......DRZAVA ZELJO.....