Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulazi igrac Olimpije i uci Fatihu kraj aut linije a kod mene srce ovolikooo.... A u tzv. bosanskom klubu Siroki Brijeg do sada u istoriji nije igrao ni jedan musliman!!!!
Ljubljanski zmajceki, sretno u revansu, cijela BiH je uz vas. Maksuz selam iz stolnog bosnjackog grada Hercegovine – Mostara.
zašto nikome ne smeta tursak zastava??? pa realno gledajući turci nisu ni konstitutivni narod u ovoj zemlji a njihove zastave na svakom koraku! zašto u počitelju turska zastava? ja sma hrvat i bio sma u turskoj u istambulu uhrvatskom dresu i nitko mi nije ni zaprijetio ma nije mi se ni obratio, al u sarajevo se ne usudim doć u njemu.
za Jalijashen Ti tata da zivis u Sirokom Brijegu ti bi bio sretan covijek . Svaka kuca je skoro vila ispred kuca su najbolja auta , visoki zivotni standard , nema skoro nijednoga covijeka koji neradi , po procijeni imaju najbolje omladinske skole u citavoj BiH sto u kosarci sto u nogometu sto u ostalim sportovima , nema besparice , sto je najbitnije nema kriminala nikako nema djeparenja ciganluka klosarlluka , seljacina cakijasa i svega ostaloga zato zapitaj se dje ti zivis u nekoj sarajevskoj djamahiriji dje nemozes slobodno ulicom setati i skucaj svaki dan marku za kave a dje su ti ljudi dje putuju dje zive sta voze i sta rade ti si samo jedan sarajevski mis i kolsar za sve njih . NEBITAN SI !
od osnivanja premijer lige bih siroki ide u europu. naravno, krivi su zidovi i masoni ponajprije, svakako je siroki preko tih veza upao u europu, jer sve drugo nema nikakvog smisla. uostalom, sta oni imaju kao hrvati istaknuti zastavu republike hrvatske, zastavu svih hrvata gdje god bili, to je cista provokacija, samo da vide sto ce reci sarajlile ili podvelezjani. ruku na srce, opcina siroki brijeg s nekih 30 000 stanovnika je selo (sam \'grad\' ima mozda 5000, to je u ljubljani protiv koje se igralo jedno susjedstvo), po svemu sudeci, ali zasto se stiditi toga? vi, veliki \"gradjani\" trebali bi poceti pomesti ispred svojih vrata, jer vas to malo selo sportski i gospodarstveno gazi u svakom pogledu kad stavimo u relaciju broj stanovnika (naravno, to su svi ratni profiteri i sverceri, pa gdje mi je pamet). sirokobrijezani se ne moraju stidit sebe, dapace, to selo bi moglo biti primjer svim gradovima i opcinama kako djelovati. okanite se mrznje i volite svoje...
Široki nije Bosanski grad, nego Hercegovački, i u njemu su apsolutna većina bh Hrvati... I kako očekujete da vas Široki voli, kad imate takve stavove, i takve izjave...
kako su samo ovi skutori retardirani. pogledajte im zastave, grb im nije na sredini.
Koga uopste briga za cijeli svijet pizdo jedna skutorsaka ajmo ZMAJCEKI NAPRID IZBACITE STOKU IZ LISTICE
Hrvati kmetovi...to je super...samo da se zna ..da su turci oslobadjali od kmetstva one koji su prešli na islam...pa sada prosudite..ko je kmet...a zastava nije problem, ni u barceloni se ne vijore spanjolske zastave pa zasto bi u sirokom neka ..zuto neka...nemam pojma , niti me zanima koje je boje ta zastava...
E kad vidim ove muslimanske komentare tek tada mi je jasno zašto cijeli svijet neće da ima posla s vama.. Živiti na brdsko-planinskom prostoru na preko tisuću metara nadmorske visine gdje je zrak rijeđi baš kao i IQ vaših mozgova.. Patite od kompleksa veće vrijednosti a u biti svi želite i sanjate imati Golfa dvojku jer je to vaš domet... Vaši klubovi nemaju za goriva da odu u Europu odigrati utakmicu sve i kad bi izborili u ligi tu istu Europu. Dok uživam kako patite, veliki pozdrav iz Hercegovine :)))
Pozdrav svim komentatorima iz hrvatskog stolnog grada Mostara!
Ooooooo uuussssttttaaasssseeee, seljacine iz sssskkkkuuutttttoooriiijjeeeeee, kmetoviiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
http://www.vijesti.ba/intervjui/45352-Hrvatske-opstine-postace-ponovo-vlasnici-firmi.html
MAMARU TI NAPUTKAM ZAMOTANU I UMOTANU SANDŽAČKU SA SVE DAJDŽINICAMA I AMIDŽINICAMA POSRED PIČOKE
http://www.24sata.info/sport/fudbal/67009-FOTO-Skandal-Sirokom-Brijegu-Ogromna-zastava-Republike-Hrvatske-utakmici-Evropske-lige.html
JA SAM NAVIJAO ZA SIROKI ,,, STETA :(
ZBOGOM ŽOHARI.