Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sve glupane koji komentarisu a nisu bili na utakmici ,ukratko: manijaci nisu usli do drugog poluvremena,kad su usli poceli su pravit prvo sranje sa obezbjedjenjem.fukare su bile na skroz drugoj strani znaci nisu mogli prici nikako njima.i onda su manijaci poceli bacati baklje na normalnu publiku,to jest na penzionere i ljude s djecom.onda im je usla specijalna policija i usutili su se u roku dvije minute,potrpali se u autobuse i pravac kuca.a ovi sto pricaju da im je neko psovo markale,lazu i traze samo neki izgovor,a najvjerovatnije nisu ni bili na utakmici. lijep pozdrav fukare-tz1987
Tako je druze,a ovo sto kazu za Markale lazu ko kerovi...niko to nije i ne bi nikad spominjao ...rivalitet izmedju 2 grada jeste veliki ali dirate u takve stvari bila bi sramota ...i neka ih je sram i na cast sto lazu i koriste se tako jeftinim trikovima da opravdaju svoje "manijacko" ponasanje
Malo nam je rat bio! Ovo se tuzlacima nije desilo u Bijeljini i Banjaluci, ali jeste od strane sarajlija u Tuzli. Svaka čast Sarajevo, nemam riječi - tako se voli BiH!
jedi govna jusufe zajedno s bijeljinom i banja lukom
Pa nema većih cigana kao sarajlija....stoka sitnog zuba.
Najveća provincija na svijetu je Sarajevo!Kako drugačije objasniti ovu stoku koja dođe na utakmicu i baca baklje na mirne starce koji tu sjede i navijaju za svoj klub.Niko im nije od tih staraca uputio ni jednu ružnu riječ, niti psovku.Njima treba zabraniti odlazak na gostujuće terene,jer gdje god dođu prave incidente.E sad ćemo da vidimo kako će se ponašati ovi iz savez.Sarajlije kažu da ih svi mrze,pa oni to traže sa svojim kabadahijskim ponašanjem.Zato nisu nigdje dobro došli od Banja luke do Širokog,od Bihaća do Zvornika.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10672247_10203666271411757_987392051821063395_n.jpg?oh=0080d0aa769eeb62145de0e3d48d7c4e&oe=54C6B3E1&__gda__=1421863646_3ce9c6e92d2ec4a6c65aec1ecaafec93 zeznuto je kad raja iz Prve federalne ne vadi godinu dana?
manijaci daleko ispred svih u državi,realno
Gazi gazi manijake :D
Izgleda da je došlo vrijeme da se ova stoka iz sarajeva ugleda na kulturnije gradove u BIH kao sto su Tuzla,Široki,Mostar;Zenica,Banjaluka,Bihać,Goražde,Bijeljina itd... Pa seljacine jedne zivite u glavnom gradu jedne drzave i tako se ponasate,pa kako da ocekujete da vas neko voli ili postuje,vi niste svijesni cinjenice da Sarajevo niko ne voli, upravo zbog toga sto pravite sranje gdje god dođete...
Tuzlaci jedu krmetinu !
A ti govna balo jedan...
Danas je veliki Željezničar pobjedio malu,provincijsku,nekadašnju a možda i sadašnju beogradsku kurvicu "slobodu" !
Stoku uvedu, malo je puste, a stoka ko stoka ....., pa je makon roga izvedu. Ode stoka tamo gdje pripada. Znaci sve OK.
MEDO BRATE DRZI SE
ove sarajlije se nikad nisu tukle sa navijacima. prvo napali centar grada i raju u kaficima, prosli put istrcali iz bus-a na brcanskoj i tukli zene sa bebama, kamenovali penzionere sto igraju sah, osamarili petogodisnju curicu na ljulji....jedan put ovi junaci dogovorili fajt (onda protiv lesinara) i ljudi ih nabubali ko p*zdurine zadnje. i svaki put se kriju iza murije. sjetim se kad su mene SAMOG gadjali upaljacima kod stadiona. njih 30 iza murije, 10 metara od mene i sretni sto im niko ne moze pric jer ih murija cuva. eeeeee sileeee....hoce da im opet lesinari dodju
pošto vidim da si očigledno neinformisan zelim da te malo ispravim... što se tiče lešinara, glupane, prva željina ekipa je prošla, a lešinari su kamenovali mlađu raju i ove sto su ostali, kazem opet kamenovali autobuse i auta, znaci nije dogovoren fajt, već su lešinari malo taktički odradili pa prvu ekipu preskočili a presreli sitnu buraniju, tako da nemoj da budeš samouvjeren pošto ti očigledno ne stoji... sve najbolje u zivotu...
a ove ostale gluposti što pišeš veze nemaju sa istinom, samo izmišljaš i očekuješ da ti neko povjeruje... kako te nije stid, ovim si dokazao kakva si ustvari osoba, trebalo bi te uhapsiti maloumni stvore..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pravi navijači kluba treba da se ograde od ovoga. Nije istina da si bolji navijač ako ideš od grada do grada i praviš belaje. Te grupe su djeca od 15 - 16 godina i pojma nemaju o životu, a da ne pričam da nikad neće znati sastave Željezničara u najbitnijim historijskim utakmicama. Pravi navijači su za mene raja na jugoistoku (Veterani i ostali).
Meni nisu dali 2 pive u plasticnim casama na tribinu unijeti, kazu zabranila policija, a manijaci baklje unose na tu istu tribinu.
MA PRICAJTE VI STA HOCETE,I SERITE I DALJE PIC KE TUZLANSKE,SJETITE SE BIJEZANJA NA BRADINI,KOMBIJEM PREKO BALVANA I ODVALJENIH BUBREGA,STANGLI PO LOBANJAMA ITD,PADANJA TRANSA,ULIJETANJA VAM NA SOLNI TRG,VASEG BIJEZANJA,UVIJEK STE BILI MALA SELJACKA SKUPINA I NISTA VISE OD TOGA,JOGEEEE POCERAJ ITD...IMATE KOMPLEKS OD GLAVNOG GRADA,MI SMO NAVIJACI A NE CURICE KO VI I UVIJEK CEMO VAS DOCEKATI NA NOZ ILI BAKLJU,LIJEP POZDRAV,CUVAJTE SE MAGISTRALNIH PUTEVA :p
Sam ovaj tvoj komentar govori ko je seljak, ko su seljacine i ko su huligani. Ista stvar je bila i sa utakmicom neki dan u Konjicu, gdje su opet Sarajlije napravile problem. To se vjerovatno radi o maloj grupi huligana koji idu po utakmicama samo da bi pravili probleme. Od takvog glavnog grada kojeg Ti predstavljas, sad odmah bi se odrekao. Nesto definitivno nije u redu u tvojoj glavi.
http://www.youtube.com/watch?v=kJRD13-RoO8
Ovi manijaci nisu nijednom kao insani dosli u Tuzlu, lupali su oko spomen obiljezja nastradalim na kapiji, zatim po trznom centru na Brcanskoj Malti itd. Tako da nista zacudujuce, trebalo bi im zabraniti ulazak u Tuzlu zauvijek i kraj price.
A koji si ti to faktor da odlucis kome je gdje mjesto, postoji tabela za takve stvari.
Mlatiti sve dok bubrege ne odnese u najlon kesi! Nevezano o cijim se navijacima radi...
Svakakvih budala u Božijoj bašti !