Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodo nije on Policajac, on je Milicijoner
Je li istina da je ovaj policajac kojeg je boban udario porijeklom iz sarajeva. Kazu da ga od tada zovu boban.
http://www.youtube.com/watch?v=JOTYX8-YTcE http://www.youtube.com/watch?v=uXr1Z-MiApo
Nek ga je udario. Nek je drot. Sta njih pet imaju jednog udarati palicama. Koda bi se on bezveze zatrcao da udari policajca. Svi su mu cestitali na ovom potezu samo par pamtnjakovica koji nikad nisu gledali fudbal kao ovaj Dr. retard mogu da nesta pricaju kako je to bio neispravan potez. Da mi je danas vidjeti i jednog fudbalera koji bi to uradio za svog navijaca.
Napasti policajca na utakmici je VANDALIZAM bez obzira na pol. uređenje zemlje ili političku situaciju. Za takve stvari se u Americi dobija stolica (električna), jer se politika obavlja u političkim institucijama, na političkom nivou a ne primitivizmom kojim se vi \"dičite\". Čime se budala ponosi , pametan se stidi.
NIJE POLICAJAC, NEGO DROT
Ime policajca kog je boban napao je Refik Ahmetović
ja chobane tebi rece da mi dones pljuge,ili ces da dasgle dok ti gyzim kevu!
Da su tvoji ikada znali ko su bili bi u ce.tni.cima djenerala Draze, kao i citava jedinica Mesa Selimovic rijetkih muslimana koji su znali ko su!
pendrek iz raja izašo
Trebali bi u svaki tekst ubaciti riječ Džeko, evo meni ovako dosadan, a samo da ste napisali npr. Boban jak kao naš dijamant, ili policajac pametan kao naš Džeko i sl., bio bi to mnogo zanimljiviji članak.
bravo bobane, udri po jugonostalgicaru u sred prsa. bar si znao ko si. da su nasi podrumski pacovi jugonostalgicari znali ko su, borili bi se na igmanu a ne cekali u podrumu da ih sandzaklije odbrane
Na 1:46 Boban udara milicijonera :DD Uzivajte :D http://www.youtube.com/watch?v=dktosDLYkAo&has_verified=1
A šta je s drugom i trećom utakmicom...
Ma covjek je iz jajca
@ sa http://www.youtube.com/watch?v=uo4aPIz5fR8&feature=related
http://www.pcguru.com.ba/