Važan trijumf u borbi za baraž
542
Mladi Zmajevi ispratili Bjelorusiju s tri gola u mreži
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STO NJIH NISTE UVECALI NA NASLOVNICI!!!!???? momci su zasluzili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svaka cast decki.... ima ko hoce da igra! :)
pozrtvovanost trud zalaganje do zadnje minute a tim treba da se ugleda bravo stevanovicu
Sead Kolašinać, njemački nogometni U19 reprezentativac kojiposjeduje i hrvatsku putovnicu, potpisao je profesionalni ugovor snjemačkim Bundesligašem Schalkeom 04... Mladi 18-godišnji nogometaš rođen u Karlsruheu je u siječnju 2011.godine prešao u redove Schalkea iz Stuttgarta, te je nakon svega godine ipol stigao i do svog prvog profesionalnog ugovora. - Sead je vrlo talentiran i svestran mladi nogometaš. Sretni smo što idalje iz našeg omladinskog pogona proizlaze igrači ovakve kvalitete imogućnosti – rekao je Schalkeov direktor kluba Horst Heldt. Kolašinać igra na poziciji zadnjeg veznog, a za mladu reprezentacijuNjemačke nastupio je 11 puta, te se jednom upisao u strijelce.
Bilbiju u zelju treba dovesti hitno..a stevanovic je uz viscu pokazao jako puno, mladi svi igraju jako dobro..masa potenicijala za A tim! Napokon da se ne gleda politika i neka ubjedjena..SVI SU BILI KO JEDAN..bez obzira na ime i prezime! Svaka cast treneru Jagodicu
da dodam jos onaj mijajlovic, sad kad skontam jako pametan covjek, jako pametna, mocna, historijska, borbena itd. asocijacija ... naravno ljiljani su ljiljani, ali zmajevima apsolutno nista ne fali, cak sto vise ...
\"Husein Kapetan Gradaščević - ZMAJ OD BOSNE ,kako se najčešće sam nazivao i potpisivao,rođen je u Gradačcu 1802 godine. Jedan je od pokretača pobune Bošnjaka za autonomiju Bosne,a od 1831 godine je i njen vođa...Predvodeći Bosansku vojsku od preko 25 000 vojnika , u borbi protiv Sultana,na Kosovu nanosi poraz Velikom Veziru i Sultanovoj vojsci. \"U cuvenom razgovoru sa Turskim Begler-Begom,kada mu je Turski Begler-Beg rekao: \"Nema više Bosne,a neće biti ni Bošnjaka,Huseine...Gineš za državu koja nikad nije postojala - niti će. Husein Kapetan Gradaščević mu je odgovorio: Ima Bosne,Begler-Beže,i Bošnjaka u njoj.Bili su prije vas i ako Bog da,biće i poslije vas!! ko ima mozga shvatice, zasto \"ZMAJEVI\"
Svaka cast !!!!! Ljiljani Zlatni !!!!!
@pitanje Igramo 6. juna na stadionu Koševo protiv San Marina. I slazem se ovim za \"zmajeve\". Preglupo. Ne moramo se zvati ni ljiljani, ne moramo nikako, ali ovi zmajevi preglupo.
kad ova mlada repka igra novu tekmu i gdje protiv koga?
ma da se zovemo klosari kao da je to bitno, mladi rasturaju, Stevanovic.... koji je ono talent, momak je nevjerovatan, i u odbrani i u napadu, trci kao mamen... nadam se da ce otici u neki bolji klub kao sto i zasluzuje
bosanska fudbalska reprezentacija je uvijek imala nadimak ljiljani, a otkad je onaj mijajlovic poceo da forsira zmajevi, svi odjednom presli na taj naziv. TO MORA PRESTATI. Uvijek bili i ostace ljiljani !!!!!
ubise nas predrasude i jedne i druge i trece a lijepo je gledati ovakvu ekipu na terenu
Ovom pobjedom, obezbjedili su baraž, to je sasvim realno, da ne kažem sigurno.
@ gledalac jarane ti nisi dobar u glavu....duduke jedan... prva sansa iz kontre.....u prvom poluv. smo ih ubili i imali bolje sanse...sta je tu nezasluzeno? svaka cast momcima.....stoperi fenomenalni uz kvesica i colica.....i sve ostale
je*o ga dan i vase spominjanje srba, hrvata, muslimana... Mozete li ikad bez toga bolesnici oni ??? Momci u repki disu ko jedan i ginu na terenu i fantasticno nam predstavljaju drzavu, a vi bi sve sje*ali svojom selja*kom pricom. DODJITE NA KOSEVO I PODRZITE IH UMJESTO STO SE GLU*IRATE.
bravo momci i bravo jagodicu,treba igrati ,pruziti maksimum,svaka cast,safete nauci pa se kandiduj...
jarane za srbe ima lijeka, mogu se okupati, ali za te srbe u tvojoj glavi nema lijeka osim lobotomije