Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga jos zanima ovaj tuljan ?
Hrvatska mjesto ustaša terorista i nacista, Evropo stidi se sta primi!
Sramota za "evropsku" Kroaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za koju deceniju bice proglasen blazenim u CRO tako to kod vjekovnih fasista funkcionise
Eto njega uskoro vamo nama, da nam bude trener i idol našoj djeci...Boze sravni nas sa zemljom crnom.....
Ovaj kreten je bio kapiten Hrvatske koja je, ne zaboravimo, clan EU. Nista izgleda nije se promijenilo - prosle godine su narctali svastiku na travnjaku na POljudu prije tekme protiv Italije. LJetos su pravili nered u Francuskoj. Nedavno su opet u Torinu napravili nered. Kretenski narod - uvijek neki devar moraju napraviti. Ovamo se prazne prema Bosnjama a svaki drugi mladi iz Hrvatske im bjezi u inozemstvo.
Da se samo Kolinda pita, dobio bi nagradu!
Nije mi jasno zbog čega se žali na kaznu,kad je rekao da mu je bila želja jednom na stadionu uzviknuti ZDS.Ćeif je ćeif.
za koga? za Poglavnika!
Hahahahah Kakav tuljan. Kako glupavo okonča još gluplju karijeru :) Opet se smejem :)
@Parazit cao
@ucv hahaha Cuti budalo ☺
U Nezavisnoj Drzavi Hrvatskoj je za vreme Drugog svetskog rata 1941-1945 prema do sada sakupljenim podacima, a sto nikako nije konacna cifra, ubijeno 74.762 dece, mladjih od 14 godina. Medju njima je bilo 14.528 dece evidentiranih kao zrtve rata, dok je nad 60.234 deteta izvrsen najtezi oblik genocida. Ubijeno je 32.054 decaka i 28.012 devojcica.
Ubijena deca po pripadnosti -srpska - 42.791, -romska – 5.737, -muslimanska – 5.434, -jevrejska – 3.710 i -hrvatska 2.289 Za 273 deteta nije utvrdjena nacionalna pripadnost. Zivoti 37.139 dece ugaseni su na preko hiljadu stratista sirom NDH.
O tim vremenima mozete nadji sve na ovom portalu, velika biblioteka koja sadrzi na hiljade dokumenta i knjiga... http://www.znaci.net/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inace ovako ono seljacko ustaska faca....poznajem vnago jos iz berlina dok je igro u Herthi...inace prijatelj kladionicarske mafije brave Šapina
Ode Sime u mirovinu,anonimus ko da nikad nije ni postojao.Sad moze sa Kolindom piti kavu uz cokoladicu sa pirincem Pionir...I usput malo evocirati uspomene na ustase i lijepi period njihove vlasti koji jos uvijek traje.
I koji apsurd, natpis u Jasenovcu ništa, a ovo je kažnjivo. a šta ćeš, zapalo te da platiš ceh, a najmanje si "popio"
Zalio se zbog kazne od 4000 KM, a tezak je milione. Bas je neka stipsa
Podsjetimo, Šimunića je FIFA zbog ovog ispada kaznila sa 10 utakmica suspenzije zbog čega je štoper propustio Svjetsko prvenstvo u Brazilu ove godine, te je nedugo zatim i okončao karijeru. Ove godine?
Da parafraziram rahmetli Minimaxa: "Ustade on, ustase svi."
Trebas biti konj marke Dorat da ovo mazes ako I malo znas istoriju