Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, idemo tamo po pobjedu aBd :)))
Oni su već pobijedili! ;)
Pa jeste,imate dovoljan broj Srba u ekipi, da svaki poraz slavite kao pobjedu.Oni vec 600 godina Kosovski boj i poraz obiljezavaju kao pobjedu,haha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kamo srece da Sarajevo i u ligi nastavi u ovakvom izdanju i ritmu
Sa onim panjom na golu se ne moze u Evropu...
pošteno ste se borili tako da i poraz djeluje drugačije :)) "boja fesda-boja dresa, Saraj'vo"
Duljevica u repku!
Iskreno, nisam se nadao ovako dobroj igri pitara. Njemački komentator je nahvalio igru Sarajeva i rekao da su gosti imali sreće da su tako lako pobjedili. Ova Borussia se uz ovakvu igru i bez onakvih golmanskih pacera može dobiti u gostima. Samo hrabro i bez precjenjivanja!
Ponosan sam na vas ali Dženo nađi boljeg (sigurnijeg) golmana, teškog centarfora i jednog-dvojicu centarhalfova da nas manje boli glava kad protivnik dođe na 20 metara od gola.
Sarajevo je igralo vrhunski ,ali i pored toga stoji činjenica da u odbrani ima veliku rupu.Napadači ne mogu nadavati golova koliko odbrana može profulati i primiti.Borusija je bila osrednja,imali su 5 pravih prilika i dali 3 gola.Deno mora nešta mijenjati u difensu i mislim da može biti svašta u Švabiji.
Otjerati Bandovića. To ti je Melunović na golu. Nikada mu neću oprostiti driblanje protiv Kukesija.
prodajem koristena srca sa terena...povoljno..
Ja sam došao iz Minhena da pratim moje SARAJEVO i odma idem Nazad ali se vidimo u Gladbachu i nekako sam uvjeren da se nećemo mi još oprostiti od evrope, ali vidjet će šta je SARAJEVO u gostima kad igra sa manje pritiska. FKS do groba
samo da se sjetim familije pomocnom sudiji kod drugog gola koji je podigao pa brzo spustio zastavicu.
Ponos, to je sve što imam reći. srce ogromno, bravo momci.
oba mi oka alaim sa dvije šiše u rukama bi bolje branio nego onaj tokmak bandovic kad nisam kucu zapalio od muke kako primi go
hahahaa oj majko
Sarajevo do prolaza aBd RZ88
Dzeno samo tako nastavi svaka cast,bandovic truba nesiguran .Ali kada malo bolje skontas vrijednost Borusije pa ipak je Sarajevo extra tim.A sto se tice nase lige titula zgarantovana.
ne treba ni na deju odma
Sa ovakvim trudom i pristupom dolazi i uspjeh, nema predaje. Sto se tice deje treba mu se fino zagvaliti i dovesti golmana. Previse je kikseva napravio u zadnjih par europskih utakmica. Dejo sine kostao si nas par stotina hiljada eura veceras. Idi malo na odmor
Pazite sta vam kazem: ova ekipa ce sledece godine uci u evropsku ligu. Bravo momci, samo tako nastavite i uspjeh je zagarantovan!!
Bravo za momke, al šta amidža Tin uradi od jednog kluba to mi nije jasno:-)