Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeda čekam komentare komšija, samo da ih pitam je li im Benjo naplaćuje ulaz?
Samo pocni rotirati i ne budi tvrdoglav Dzeno dragi..
Dzeno, fino to reci svom rodjaku Dzemi s kojim cugas svaku noc, pa svom pulenu Nemanji koji u sto utakmica I sedamsto sansi zabije tri gola, I Deji koji s Poljina I ispred porodilista prima golove kroz usi. Dzemu volimo, dijete je Sarajeva, I tebi je drag, pa ga uzmi da trenira bekove kao tvoj pomocnik, nemoj ziv bio vise da igra, svaki put je dunum terena prazan tamo gdje on markira. Nemanju treniraj da pokusa van peterca dobaciti do gola, uspio je dva tri gola iz peterca dati . Jede li on ista, zdravlja ti. sarajevu treba centarfor koji moze dvojicu pod pazuhom nositi, a ne da ga otresaju kao slinu.
Sad je samo potrebono da odrzis svoju rijec pa makar i otkad dobio! ODRZI JE JER SI UPRAVU!
Nisu osvojili 10 nego 7...tri su dobili na guzove u prvom kolu
Tvoj kredit je potrosen,zna se da dolazi Prosinecki
Tek si sad skonto :P
Ne branim Đenu, naravno da ima svojih mana i nedostataka, pa nije Anćeloti ali brate i mi bi uvjek nesto mijenjali i rusili. Sad bi mi radi par lose odigranih tekmi upravu, trenere ma sve a pravo brzo zaboravljamo kad su nam igraci strajkovali i trenirali na "ovako" paštetama, zaboravili smo još brze Jarnog pod cijim vodstvom nismo tri gola dali. Sedmo je kolo, 7 bodova zaostajemo a imamo tekmu manje, znaci nije to bas tako crno. Ovo je najbolji projekat koji je Sarajevo imalo od rata a i najbolji u cijeloj ligi i treba biti strpljiv i pustiti upravu i struku da rade kako oni misle da je najbolje. Ne vrsiti pritisak na njih i tjerati ih na greske jer kad covjek radi pod pritiskom obicno grijesi. Ako ovaj projekat koji još nije zazivio u punom kapacitetu s***o mozemo vise nam nema spasa.
Konacno neko normalan, to ti je nas mentalitet, u maju Djeno je bio bog,igraci kraljevi, odmah kad smo izgubili tekmu protiv norvezana krece stara prica, onda pobjedimo pa je djeno bog igraci kraljevi, ista stvar sa grcima, onda protiv borusije svi blebecu tjeraju igrace, a mi smo tek prije godinu postali KLUB u smislu te rijeci. Grantujem da ce ovaj klub za par godina igrati grupnu fazu, ako ne LP onda LE. Mi imamo kvalitet, imamo tim, pa nece ni listica ni svinjski do kraja sve dobit. Ako i ne dodje ta titula, nema veze ovo je projekat na duge staze, jer ni Rim nije izgrađen za jedan dan...
Ma ja ne kontam zasto smo mi toliko optereceni titulom? Zasto se prije svake sezone prica o nekoj duploj kruni? Ja sam sretan sto konačno imamo viziju i cilj a rezultat ce doci sigurno. Eto Zelje je osvajao titule i samo se brukao po Evropi ;)
Odlične analize utakmica, pogledajte i pročitajte http://kladionica-analiza.blogspot.com/
Joj sto smrdi jedna te ista trenerska prica. A ovi nasi sabani umisle da su svjetska trenerska velicina pa prosipaju price o ratnicima i lavovima na terenu.
Ovi se paje na kurblu!
Pa uđi i igraj. Nema više toga da se gine za sveti dres.
amidza je izgubio standardni osmijeh s lica sto je zabrinulo trenera i predsjednika kluba .
I ja sam potrošio kredit, sad valja vračati rate narednih 10 godina...
Odlazi jebem ti se sve na svjetu
Jarane kakvu prednosti imas nad ostalim klubovima isto kao da imas Cheat Code na Fifa manageru a ti se opet mucis sa Travnikom, Celikom, i Mladosti iz Velike Obarske. Hvala ti na kupu Dzeno i postujem te ali tek se sada vidi koliko nisi spreman za sve ovo.
Kad trener ovako nesto izjavi, pa usput pomenice prozove fudbalere, onda je sasvim jasno da trener ne vrijedi ni pisljiva boba.